Αρτάκη: Οι πραγματικοί λόγοι που εξώθησαν τον Γεωργαλά σε παραίτηση - "Χάθηκε 1,3 εκ. ευρώ για το Σχέδιο Πόλης και δεν διανοίχτηκαν δρόμοι" - Ο εφιάλτης για τον Παγώνη τώρα αρχίζει! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αρτάκη: Οι πραγματικοί λόγοι που εξώθησαν τον Γεωργαλά σε παραίτηση - "Χάθηκε 1,3 εκ. ευρώ για το Σχέδιο Πόλης και δεν διανοίχτηκαν δρόμοι" - Ο εφιάλτης για τον Παγώνη τώρα αρχίζει!

Αρτάκη: Οι πραγματικοί λόγοι που εξώθησαν τον Γεωργαλά σε παραίτηση - "Χάθηκε 1,3 εκ. ευρώ για το Σχέδιο Πόλης και δεν διανοίχτηκαν δρόμοι" - Ο εφιάλτης για τον Παγώνη τώρα αρχίζει! 
Σε «καυτή» πατάτα μετατρέπεται η Νέα Αρτάκη για τον Χρήστο Παγώνη, καθώς μετά την αποχώρηση της Ελένης Μιτζιφίρη από τον συνδυασμό του, ήρθε πριν λίγες μέρες και η παραίτηση του Αντιδημάρχου Νίκου Γεωργαλά, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του δημάρχου, με μεγάλη συμβολή στην εκλογή του, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επιστολή παραίτησης του Νίκου Γεωργαλά εστάλη στον δήμαρχο στις 26-07-2016, ωστόσο ο Χρήστος Παγώνης την έκανε δεκτή λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα την Δευτέρα 1 Αυγούστου, όπου εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση, τονίζοντας πως η παραίτηση αυτή οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, προσπαθώντας με άμεσο και έμμεσο τρόπο, να αποκρύψει τους αληθινούς λόγους που εξώθησαν τον πρώην αντιδήμαρχο σε μια τέτοια πράξη.

Σε επικοινωνία που είχε το EviaZoom.gr με τον Νίκο Γεωργαλά, ο ίδιος δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι υπήρχε μεγάλη αντιπαράθεση σχέτικα με το Σχέδιο Πόλης στη Νέα Αρτάκη, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγα 24ωρα μετά.

Όπως αποκάλυψε, μέσω facebook, ο Νίκος Γεωργαλάς, δυο βασικά θέματα ήταν η αιτία να παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος. Πρώτον, η παράδοση όλων των μηχανημάτων στην Χαλκίδα και δεύτερον, τα χρήματα του σχεδίου πόλεως, συνολικά 1.300.000 ευρώ που χάθηκαν και δεν διανοίχτηκαν δρόμοι στο Αρτάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας μάλιστα με κάτοικο της περιοχής ο Νίκος Γεωργαλάς ανέφερε τα εξής:

"Κώστα είσαι ένας από τους λίγους που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζουν καλά πως λειτουργεί όπως γνωρίζεις καλά και ποιοι είναι αυτοί που επηρεάζουν σχεδόν όλες τις αποφάσεις του Δήμου. Προσπάθησα να φέρω πίσω όλα αυτά που μας πήραν αλλά στάθηκε αδύνατον και αποφάσισα σαν τελευταία ελπίδα για την πόλη μας με προσωπικό κόστος να παραιτηθώ από Αντιδήμαρχος για να μας δώσουν αυτά που δικαιούμαστε".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αρτάκη: Παραίτηση - «βόμβα» του Νίκου Γεωργαλά από Αντιδήμαρχος!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA