ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αντιμέτωπη με όλους είναι η Χρυσή Αυγή. Την Πέμπτη 10 Μαίου κατέβηκε η ιστοσελίδα του κόμματος http://xryshaygh.wordpress.com/ και οι πληροφορίες λένε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις μετά και από την δημοσίευση των στοιχείων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά λάδι στην φωτιά ήταν η διαταγή εγέρθητι που έδωσαν στους δημοσιογράφους.
Μάλιστα τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής εξετάζουν να κριθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή και να μην μπει στην βουλή.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ : Δεν έρχομαι αν είναι και ο Μιχαλολιάκος
 ΟΑλέξης Τσίπρας έχει διαμηνύσει στον Κάρολο Παπούλια, ότι δεν προτίθεται να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τον κ.Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής. 
Αυτό έρχεται ως συνέχεια στον προβληματισμό του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στην ουσία του λύνει τα χέρια. Γιατί και ο ίδιος έχοντας μπει στη μάχη κατά του ναζισμού απ’ όταν ήταν 15 ετών παιδί, καλείται τώρα να αποφασίσει αν θα απευθύνει πρόσκληση και στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο. 
Όλα όμως είναι στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν κρίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να τον καλέσει, έχει το δικαίωμα να μην το κάνει.
Το άρθρο 37 του Συντάγματος τον καλύπτει πλήρως: δεν οφείλει να οργανώσει σύσκεψη, στην οποία ένας ή περισσότεροι αρχηγοί θα αρνηθούν να καθήσουν δίπλα στον Νίκο Μιχαλολιάκο. 
Έτσι, ενδεχομένως να οδηγηθεί ο κ. Παπούλιας να κάνει συναντήσεις με τους αρχηγούς κατά μόνας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA