Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Αν και αδιάφορος ο Ηρακλής Ψαχνών σκόρπισε τον Πιερικό με 4-0 που καίγοταν για τους βαθμούς, την τελευταία αγωνιστική της Football League.
Στο 2΄ λεπτό κιόλλας ο Τσοκάνης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τους αμυντικούς του Πιερικού να διώχνουν πάνω στην γραμμή.
Η πολιορκία του Ηρακλή συνεχίστηκε και στο 36΄ λεπτό μετά από τροφοδότηση του Σέγγου από δεξιά, ο Τσοκάνης έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Μπλαζέφσκι ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον Ρεπετσά και ο διαιτητής Μάνταλος καταλόγισε πέναλντι για τον Πιερικό, αλλά ο μεγάλος Τόλιος είπε όχι στον Κουτσοσπύρο.
Ο Πιερικός δεν υπήρχε στο γήπεδο και ουσιαστικά αυτή ήταν η καλύτερη φάση του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών έκανε πάρτυ και σημείωσε 3 γκολ, στο 77΄ με τον Αλεξάντροβιτς, στο 85΄ με τον αρχηγό τον Μάριο Σέγγο και στο 91΄ με τον Ντελέκο.
Ο Ηρακλής Ψαχνών στο 90΄ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ρεπετσάς.
Ο Πιερικός σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος από τον Ηρακλή και πρέπει να είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα... που έμεινε εκέι.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του προπονητή του Πιερικού Σούλη Παπαδόπουλου ότι "αν ξαναβρεθούμε με τον Ηρακλή και θέλει βαθμούς θα παίξω και εγώ για την φανέλα μου και την ιστορία μου".
Ίσως ο Παπαδόπουλος να περίμενε να κάτσει ο Ηρακλής να χάσει και έδειξε δημόσια πως σκέφτεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Ο Γιώργος Φοιρός  μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και θεωρείται δεδομένη η παραμονή του.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Σέγκος, Γιώτας, Τσοκάνης (70' Αλεξάντροβιτς), Σανόκο, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Ποκόνγκ (80' Ντελέκος), Λιόσης (87' Γανωτής).

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος (66' Γκουγκουλιάς), Κοντέων, Ιντζόγλου, Καμινιώτης, Κουτσοσπύρος, Πέντα (61' Πουρτουλίδης), Ρούσεφ (49' Μοκακέ), Μπλαζέφσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης, Ταρανάς (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρεπετσάς-Χατζηζήσης, Κοντέων, Κουτσοσπύρος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρεπετσάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ :  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ
Έξαλλος είναι ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας με τη διαρροή του εγγράφου της UEFA που εμπλέκει τον αγώνα Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών ως ύποπτο χειραγώγησης ( δείτε εδώ )
Δήλωσε τα εξής :  
«Η χυδαιότητα, η παραβατικότητα και οι σκοπιμότητες τον Ηρακλή Ψαχνών δεν τον αγγίζουν. Επιφυλασσόμαστε σαν ΠΑΕ απέναντι σε κάθε κακόβουλο και κάθε κακόπιστο για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Κάποιοι προσπαθούν να πολεμήσουν το γεγονός ότι δείξαμε συνέπεια, εντιμότητα και υγεία. Είναι τυχαίο που βγήκε τώρα ένα έγγραφο που υπάρχει στην ΕΠΟ από τις 10 Μαΐου;
Είναι γνωστό ότι κάποιοι πολεμούν το ποδόσφαιρο και προέρχονται μέσα από αυτό. Τέτοιου είδους σκουλήκια δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στο ποδόσφαιρο. Δώσαμε απάντηση στους αεριτζήδες και τους στοιχηματζίδες που έδιναν το διπλό του Πιερικού στο 1,40.
Το πρωί της Πέμπτης (24/05) θα είμαι στην Αθήνα για να ενημερωθώ από την ΕΠΟ και τη Football League. Δεν θέλω να δηλητηριάσουν και τη δική μας ομάδα. Στο ματς με την Καλλιθέα δεν είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορείς να βγάζεις μία ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική τέτοια έγγραφα.
Θα επισκεφτώ τον δικηγόρο μου. Μετά την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή. Αν έχει στοιχεία θα είμαι ο πρώτος που θα τα καταδικάσει και θα τα αναδείξει. Έχουμε χύσει ιδρώτα και αίμα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει σκιές και λάσπη σε μία ομάδα που έχει τιμήσει με την παρουσία της τη Β' Εθνική».

Ενοχλήμένος είναι και ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής ο οποίος τόνισε στο αθλητικό blog «Δίκη»: «Πρόκειται για γελοιότητα και χυδαιότητα. Την Καλλιθέα δεν την αγγίζουν τέτοια πράγματα».
Για το σχετικό θέμα αντέδρασε ήδη και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής κατηγορίας (Football League), η οποία ζήτησε το φάκελο της υπόθεσης προκειμένου να τον στείλει στα πειθαρχικά της όργανα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA