ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 22ΧΡΟΝΟ - ΒΓΗΚΕ ΛΑΒΡΑΚΙ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠΟ 22ΧΡΟΝΟ - ΒΓΗΚΕ ΛΑΒΡΑΚΙ

Το μεσημέρι της Δευτέρας συνελήφθη στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 22χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές από οικίες και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τον 22χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Χαλκίδας και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου ο 22χρονος απώθησε με την βία τους αστυνομικούς και επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν οκτώ 8 χαλκοσωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων, 10 μεταλλικά παξιμάδια διαφόρων μεγεθών, 5 ηχεία ηλεκτρονικών συσκευών και ένα οικιακό σκεύος.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει τα ανωτέρω αντικείμενα από 2 οικίες στην πόλη της Χαλκίδας πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας.
Τα κατασχεθέντα αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA