ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΑΚΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΑΚΟ

Συνελήφθη, την Πέμπτη 19 Ιουλίου το μεσημέρι στη Νέα Λάμψακο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 29χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν προ πενθημέρου σε μη περιφραγμένο αγροτεμάχιο στην περιοχή της Νέας Λάμψακου, 40 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης.
Ο χώρος τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση και το μεσημέρι ο 29χρονος εισήλθε στο αγροτεμάχιο, όπου προέβη σε καλλιεργητικές ενέργειες των δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.
Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 40 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,50 έως 1,60 μέτρα περίπου, τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του αγροτεμαχίου, ο οποίος περιβαλλόταν από φυσική κάλυψη, έτσι ώστε να είναι δύσκολο να εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA