ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ούτε ενάμιση χρόνο δεν έμεινε τελικά ο Μανώλης Γρηγοράκης ως Αστυνομικός Διευθυντής στην Εύβοια.
Στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ( ΓΑΔΑ ) σε θέση ακριβώς ίδιας επιπέδου και όχι ανώτερη που είχε στην  Εύβοια ως Αστυνομικός Διευθυντής.
Θα είναι δηλαδή ένας από τους πολλούς Αστυνομικούς Διευθυντές της Αττικής με διάφορες αρμοδιότητες.
Ο Μανώλης Γρηγοράκης κατά την διάρκεια της θητείας του στην Εύβοια αυτό το μικρό διάστημα δεν του αναλογεί καμία προσωπική επιτυχία, αφού τα κάστανα από την φωτιά τα έβγαζαν οι αστυνομικοί των 700 ευρώ, οι οποίοι απαξιώνονται από τα μέσα ενημέρωσης με τεράστια επιτυχία, βάζωντας σε κίνδυνο την ζωή τους, ενάντια στο έγκλημα που μαστιγώνει την Εύβοια.
Από εκεί κέρδισε πράγματι ο κ.Γρηγοράκης την λέξη επιτυχία, όπου στο τέλος της θητείας του στις 22 Ιουνίου παρανόμησε χυδαία με αστυνομική βία.
Να θυμίσουμε ότι και στην θητεία του προκατόχου Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας κ. Βασίλη Αντζά υπήρξαν τεράστιες επιτυχίες αλλά αποστρατεύτηκε και έστειλε δημόσια επιστολή εκφράζοντας την πικρία του δικαίως.
Ο Μανώλης Γρηγοράκης στις 22 Ιουνίου, πριν ένα μήνα δηλαδή επιτέθηκε με φασιστικό τρόπο, με μπουνιές σε δημοσιογράφο της EVIAZOOM, αληθινό γεγονός το οποίο θα αποδειχτεί στα Ελληνικά Δικαστήρια και εις βάρος του εκκρεμεί ποινική δίωξη ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ΕΔΕ από τον Ταξίαρχο Απόστολο Κασκάνη.
Αυτή θεωρείται ότι ήταν και η μεγάλη αιτία της μετάθεσης του Γρηγοράκη στην Αττική.
Να σημειώσουμε ότι είναι αδιάφορο για εμάς αν έμενε ο Γρηγοράκης ή όχι.
Νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Εύβοιας είναι ο Ευβοιώτης Τάσος Κάϊντας, ο οποίος ήταν Υποδιευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει.
Μετά από χρόνια τοποθετήθηκε Ευβοιώτης Αστυνομικός Διευθυντής.
Τελευταίος ήταν ο Κώστας Γάτος.
Οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές της Εύβοιας είναι οι Δημήτρης Χουλιάρας ( Α΄ Υποδιευθυντής ) και Ευάγγελος Φλεβάρης ( Β΄ Υποδιευθυντής ).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA