Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, που έγινε τη Δευτέρα 25/6 το πρωί στο Αλιβέρι, με θέμα την κατάργηση του γραφείου ΟΑΕΕ της περιοχής, παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ευβοίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαος Μίχος.
Αφού τα ασφαλιστικά ταμεία ξετινάχτηκαν από την αρπακολλήστικη πολιτική διαδοχικών κυβερνήσεων, από τις "επενδυτικές ιδέες" των διοικήσεών τους και τους λαθρομετανάστες, οι τεχνοκρατικές διοικήσεις τους βρήκαν τη λύση, στα προβλήματα που οι ίδιες δημιούργησαν, με καταργήσεις περιφερειακών γραφείων και συγχωνεύσεις.
Στα πλαίσια αυτής της συγκεντρωτικής και υδροκέφαλης πολιτικής, η διοίκηση του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) αποφάσισε την κατάργηση του γραφείου του Αλιβερίου, που εξυπηρετεί περισσότερους από 3,5 χιλιάδες επαγγελματίες μιας εκτεταμένης γεωγραφικά περιοχής του νομού, από Κάρυστο και Σκύρο μέχρι Γυμνού και Αμάρυνθο.
Αν και ο δήμος έχει προσφέρει δωρεάν κτίριο για τη στέγαση του γραφείου, σε μια προσπάθεια μείωσης των εξόδων του και συνέχισης της εξυπηρέτησης των πολιτών, η διοίκηση επέμενε στο κλείσιμο του γραφείου μέχρι τις 30/6.
Εννοείται ότι η αντίδραση υπήρξε καθολική από όλους τους τοπικούς φορείς και όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA