ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Την σκιώδη κυβέρνηση που θα παρακολουθεί τις επιτροπές κυβερνητικού ελέγχου, όρισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου τοποθετήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

"Η ελπίδα που δώσαμε στον ελληνικό λαό απαιτεί σκληρή δουλειά από τη πλευρά μας για να γίνει πραγματικότητα . Θα ασκήσουμε μια δυναμική και υπεύθυνη προγραμματική αντιπολίτευση .
Προσωπικά έχω τη γνώση , την εμπειρία και τη θέληση να υπηρετήσω τη συγκεκριμένη  ευθύνη που μου ανέθεσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός μου."

Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Ειδικότερα, υπεύθυνος επί των θεμάτων Οικονομίας ορίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ επικεφαλής του τομέα Εργασίας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Στρατούλης. Επικεφαλής για θέματα Ανάπτυξης και Υποδομών ορίστηκε ο Γιώργος Σταθάκης, για θέματα Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός, επί θεμάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Εσωτερικών η Σοφία Σακοράφα, επί θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής η Ρένα Δούρου και επί των θεμάτων Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Τον τομέα Δικαιοσύνης αναλαμβάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον τομέα Ναυτιλίας και τον τομέα 'Αμυνας ο Θοδωρής Δρίτσας, Παιδείας ο Τάσος Κουράκης και η Θεανώ Φωτίου. Επικεφαλής για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο Βαγγέλης Αποστόλου, επί των θεμάτων Περιβάλλοντος η Ηρώ Διώτη και για θέματα Ενέργειας ο Θανάσης Πετράκος, επί των θεμάτων Τουρισμού ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, επί των θεμάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Δημήτρης Τσουκαλάς και για εκείνα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης η Λίτσα Αμανατίδου- Πασχαλίδου.
Παράλληλα συγκροτήθηκε επιτροπή παρακολούθησης του Μνημονίου και των νομοθετικών πρωτοβουλιών που αποτελείται από τους: Αλέξη Μητρόπουλο (επικεφαλής), Δημήτρη Στρατούλη, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάννη Δραγασάκη.
Οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ορίστηκε να παρακολουθούν συγκεκριμένους τομείς εργασίας, ως εξής: ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θέματα Οικονομίας και Δικαιοσύνης, ο Δημήτηρης Παπαδημούλης θέματα Εμπορίου, Παραγωγής, Εθνικής Αμυνας και Δημόσιας Τάξης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θέματα Κοινωνικών Υποθέσεων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA