ΓΙΑΤΙ κ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ; : ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ TOY ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΗΓΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΓΙΑΤΙ κ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ; : ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ TOY ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΗΓΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Στον Ιερό Ναό της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής στην Χαλκίδα πριν λίγες μέρες πήγε πλήθος κόσμου για να προσκυνήσει και να τιμήσει την μεγάλη αυτή γιορτή.
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Υπουργός  Σίμος Κεδίκογλου έδωσε το παρόν στην Εκκλησία με συνοδεία των προσωπικών του αστυνομικών και με υπερήφανο ύφος.
Να σημειωθεί ότι ο Ναός ήταν πολύ αστυνομικά φρουρούμενος ( μέχρι και στην πόρτα της της εισόδου υπήρχε έλεγχος )
Κύριε Κεδίκογλου φοβάστε κάτι και δεν νιώθατε ασφαλής μόνο με την Αστυνομία ή επιβάλλεται να συνοδεύεστε και για ένα προσκύνημα, πόσο μάλλον μάλιστα όταν υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί στον χώρο αυτό, ο Στρατός, παιδιά και οικογένειες.
Εκτός και αν επειδή είστε Υπουργός και Κυβερνητικός εκπρόσωπος τώρα και το κάνατε αυτό για τα μάτια του κόσμου!

Με ανακοίνωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  κ. Δένδια θα μειωθούν εντυπωσιακά οι Αστυνομικοί στην Βουλή και την θέση τους θα πάρουν οι εταιρείες security, ενώ θα αποτελέσουν παρελθόν για τα πολιτικά πρόσωπα, Βουλευτές, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες.

φωτο : Ηλίας θαλάσσης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA