ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τις τελευταίες ώρες γράφονται πολλά για τον φονιά (γιατί για κτηνώδη φονιά πρόκειται άσχετα εαν δεν επέφερε φυσικό θάνατο αλλά ανεπούλωτο ψυχικό τραύμα, στο 15χρονο κορίτσι της Πάρου)που φέρεται να έχει εντοπιστεί σε κάποιο καταγώγιο του κέντρου της Αθήνας και δίνει κατάθεση ως ύποπτος.
Πρόκειται όπως πληροφορούμαστε για ένα Πακιστάνι 21 ετών που εργαζόταν ως τεχνίτης σε κάποια τουριστική μονάδα κοντά στο σημείο του άγριου συμβάντος. Και τριγύριζε σαν την κατάρα εκεί που καθόταν η μάνα με τις δύο κόρες της, πριν η άτυχη Μυρτώ αποφασίσει για άγνωστους ακόμα λόγους να πάει μια βόλτα μέχρι τα βράχια. Αυτό ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αλλά τελικά είναι το λιγότερο.
Η αστυνομία πρέπει να μπήκε στο δωμάτιο του στη Πάρο, βρήκε τα ρούχα του και τα έχει ήδη υποβάλλει σε εξέταση DNA. Για να δει εαν είναι αυτό το πρόσωπο που χτυπούσε την κοπέλα με το κεφάλι στα βράχια. Το κτήνος. Το τέρας. Όποιος έχει παιδιά καταλαβαίνει καλύτερα το θυμό.
Περιμένουμε. Να δούμε τι θα δείξει η εξέταση.
Και να σας πούμε και κάτι ακόμα εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Κάποιοι από την αστυνομία(εξαιρετικά διαβασμένοι)πιστεύουν ότι ο εγκληματίας, είναι αλλοδαπός. Από την πρώτη στιγμή. Το γιατί ας το αφήσουμε για αργότερα. Όταν τον βρουν.
Το έχουμε ξαναπεί. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών πάντα λένε στους δημοσιογράφους όσα δεν τους χρειάζονται. Και καλά κάνουν. Άλλωστε γι αυτό έχουν πολύ καλή απόδοση στην εξιχνίαση δυσχερών περιπτώσεων.
Πάντως, άσχετα εαν δράστης είναι αλλοδαπός ή ημεδαπός, εαν είμασταν στη θέση του πατέρα της Μυρτώς θα τον σκοτώναμε με τα ίδια μας τα χέρια. Θα βρίσκαμε τον τρόπο. Πάντα υπάρχει τρόπος. Δίνουμε ιδέες αλλά αυτή είναι η γνώμη μας. Δυστυχώς.
Όποιος έχει δει το κορτίτσι, θα καταλάβει τι εννοούμε...
 
Σ.Χ
 
makeleio.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA