ΕΒΑΛΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ; ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΕΒΑΛΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ; ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του δίποδου καθάρματος της Πάρου εγείρει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το εάν στην πρώτη φωτογραφία - προ κουκούλας - που ο πακιστανός έκρυβε με τα χέρια το πρόσωπό του, είναι πράγματι ο ίδιος, ή κάποιος αστυνομικός που εκτελούσε χρέη... κασκαντέρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που όλο και πληθαίνουν, στην πρώτη φωτογραφία, νεαρός, πιθανότατα αστυνομικός (χαμογελαστός;) υποδύεται τον 21χρονο πακιστανό για να ξεγελάσουν τους δημοσιογράφους!
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ενώ στις φωτογραφίες από τη φυλακή και το facebook, ο κανίβαλος της Πάρου είναι... κατράμι, ο νεαρός της πρώτης φωτογραφίας, ναι μεν έχει σκούρα μαλλιά που δεν μοιάζουν και πολύ με αυτά που είδαμε μετέπειτα, αλλά μάλλον είναι και... λευκός!
Από την Αθήνα οι επικεφαλής της Σύρου έλαβαν εντολή να μην ασχοληθούν με την ληστεία - δολοφονία της Πάρου, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι τόσο εξοργισμένος που ετοιμάζεται να τους στείλει στο σπίτι τους.
Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Πακιστανού και παρατηρείστε τις λεπτομέρειες στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια του.
Και τώρα κάνετε τη σύγκριση με τον υπάνθρωπο που βλέπετε εδώ...
Φτυστοί, ε;

makeleio.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA