ΠΟΛΙΤΙΚΑ ( ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ) : 2 ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ 81ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1250 ΕΥΡΩ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ( ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ) : 2 ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ 81ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1250 ΕΥΡΩ

Αναζητούνται για να συλληφθούν 2 άγνωστοι δράστες, για ένοπλη ληστεία σε εξοχική οικία στην περιοχή Πολιτικά στον Δήμο Διρφύων.
Συνεχίζονται οι έρευνες, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη 2 αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 31 Αυγούστου το βράδυ, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε εξοχική οικία, στην θέση Βρυσάκια στα Πολιτικά. 
Στις 23:30, οι 2 δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε ισόγεια εξοχική οικία, ιδιοκτησίας 81χρονου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και με την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, δένοντας του τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια του, ενώ η 65χρονη σύζυγός του κοιμόταν σε παρακείμενο υπνοδωμάτιο.
Ακολούθως, οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1250 ευρώ, 2 φορητούς υπολογιστές ( laptop ), 2 κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA