ΓΛΥΦΑ : ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΓΛΥΦΑ : ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ

Την Κυριακή (7/7) το μεσημέρι, διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε αλλοδαπό άνδρα που διέσχιζε τον δρόμο μαζί με το ποδήλατο του, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο ασυνείδητος οδηγός εξαφανίσθηκε και η Τροχαία Χαλκίδας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του με επικεφαλή τον Διοικητή Κων/νο Αργύρη. 
Περίπου στις 16:25 το μεσημέρι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στην Γλύφα Χαλκίδας ( έναντι της υψηλής γέφυρας ) .
Σύμφωνα με την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του συμβάντος, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του ανωτέρω άνδρα προκλήθηκε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος. 
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων που περισυνελέγησαν από τον τόπο του ατυχήματος, προέκυψε ότι ο θανών παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, την ώρα που περπατούσε προωθώντας το ποδήλατό του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετά την παράσυρση του θανόντα, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψή του, στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορρού, ενώ σε εξέλιξη παραμένει η διαδικασία ταυτοποίησης του θανόντα.
Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά το πέρας των ερευνών, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA