ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ : ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ : ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο Νίκος Παπαντωνίου στον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.
Στην επιστολή παραίτησης αναφέρει ότι οι 6000 απολύσεις στου Δήμους, δεν του άφησαν περιθώριο να παραμείνει και ευχαριστεί τους συμπολίτες του για την ψήφο τους.

Δείτε την επιστολή.
Του Νικολάου Παπαντωνίου του Γεωργίου
Δημοτικού Συμβούλου
Κατοίκου Λ.Αιδηψού

ΠΡΟΣ:Τον κ.Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

Τιμώντας την ψήφο που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου,τους οποίους ευχαριστώ κάθε ένα προσωπικά από τα βάθη της καρδιάς μου,στους οποίους υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους όπου με χρειαστούν.
Κρατώντας στάση ευθύνης, όπως έπραξα έως σήμερα εκλεγμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , τηρώντας τις δεσμεύσεις των Δημοτικών Συμβουλίων (μηνών Δεκεμβρίου 2012 και Ιουλίου 2013) και μη αποδεχόμενος το ρόλο του εντολοδόχου ή στην καλύτερη περίπτωση του παρατηρητή της Τρόϊκας και της συναλλασσόμενης Κυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, σας γνωρίζω ότι παραιτούμαι από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
Ο ρόλος μας έχει απαξιωθεί από την Κεντρική εξουσία και καλούμαστε να εκτελέσουμε στο βωμό του τίποτα ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό ιστό της χώρας, απολύοντας από τους Δήμους έξι χιλιάδες (6.000) εργαζόμενους.
΄Εξι χιλιάδες (6.000) εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς εργασία, χιλιάδες παιδιά χωρίς τα βασικά και όλα αυτά στο βωμό της σωτηρίας της Πατρίδος.
Η νέα τάξη έχει δρομολογήσει την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, μέσω της Τρόϊκας και της Κυβέρνησης της συναλλαγής, αποδομώντας την παιδεία, την υγεία, το κοινωνικό κράτος και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την δήθεν σωτηρία της χώρας, μιας χώρας που το χρέος αντί να μειώνετε, αυξάνετε, μιας χώρας που ακόμα και οι λέξεις έχασαν την σημασία τους, όπως ανάπτυξη με δύο εκατομμύρια (2.000.000,00) ανέργους, (συνέπεια της πολιτικής τους) βάζοντας να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός, ότι δήθεν φταίνε οι Δημόσιοι υπάλληλοι.
Αν φταίνε, η ευθύνη τους, μικρή.
Μεγαλύτερη αυτών που άσκησαν εξουσία και κυβέρνησαν αυτή τη χώρα, θυμηθείτε σπατάλες, ρεμούλες (SIEMENS,Ολυμπιακοί αγώνες, εξοπλιστικά προγράμματα, υποβρύχια, Δημόσια έργα, νοσοκομειακές προμήθειες, ΜΚΟ, κ.λ.π.).
Αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα δεν μπορούν να τα λύσουν.
Σας θυμίζω φίλοι ότι για να υπάρχει Ελλάδα, πρέπει να υπάρχουν ΄Ελληνες (όχι πένητες), για να υπάρχουν ΄Ελληνες πρέπει να υπάρχει Ελλάδα, όχι φέουδο. Αυτοί και μεις.

Με τιμή ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Παπαντωνίου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA