ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ!. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΜ! - ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ!. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΜ! - ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, ο διαβόητος καταζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, Μαριάν Κόλα, έπεσε νεκρός από τα πυρά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα Βροσύνας στην Θεσπρωτία ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς να κινούνται πεζή και έκτοτε ακολούθησε μάχη.
Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο Μαριάν Κόλα και τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός ενώ η όλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου συνεργού του.
Στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ο αστυνομικός της μονάδας των ΕΚΑΜ της Αθήνας, ο οποίος έχει τραυματιστεί στην κνήμη από σφαίρα των Αλβανών κακοποιών και αυτή την ώρα εισάγεται στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με τους ιατρούς δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για τη ζωή του.
Έπειτα από πέντε περίπου μήνες συνεχούς καταδίωξης, ο αδίστακτος κακοποιός εξουδετερώνεται, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις πως αυτός και η ομάδα του παρέμεναν σε ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες ήταν κρυμμένοι στα βουνά του Σουλίου επί δυο ολόκληρες εβδομάδες και προσπάθησαν να κινηθούν προς την περιοχή της Βροσύνας μέσα από το μονοπάτι της Πλακωτής, το οποίο αποτελεί και γνωστότερο πέρασμα των λαθροδιακινητών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA