ΧΑΛΚΙΔΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΕΓΔΥΝΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΧΑΛΚΙΔΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΕΓΔΥΝΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΦΩΤΟ

Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή Roma, η οποία διέπραξε σωρεία κλοπών και διαρρήξεων στις περιοχές της Χαλκίδας & Αυλίδας αντίστοιχα, με λεία πάνω από 35.000 ευρώ.
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 14 περιπτώσεις κλοπών, ενώ στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 22χρονος ημεδαπός Roma συνεργός της.
Συνελήφθη την Παρασκευή (2/8) το βράδυ στον καταυλισμό RΟΜΑ Πυρίου Θηβών, μία 30χρονη ημεδαπή η οποία προέκυψε ότι ενέχεται στην διάπραξη σωρείας κλοπών. στις περιοχές της Χαλκίδας και Αυλίδας.
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και έναν22χρονο ημεδαπό ROMA συνεργός της που αναζητείται.


Συγκεκριμένα προχθές το μεσημέρι προσήλθε στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας μία 39χρονη ημεδαπή και κατήγγειλε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα το πρωί, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστη γυναίκα, μετέβη στην οικία της στη Χαλκίδα και αφού αποβιβάστηκε η οδηγός της, στην συνέχει άνοιξε την πόρτα της αυλής και προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό της οικίας της, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την μητέρα της και τράπηκε σε φυγή με το όχημά της.
Επίσης προχθές το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από 57χρονη ημεδαπή ότι επιστρέφοντας στην οικία της στη Χαλκίδα, διαπίστωσε ότι έξω από αυτήν ήταν σταθμευμένο ένα ΙΧ, ενώ κατά την είσοδο της στην οικία της διαπίστωσε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο της κουζίνας και είχε αφαιρεθεί από την κρεβατοκάμαρά της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. 
Η δράστιδα περίπου στις 20:15΄το βράδυ, εντοπίστηκε στον Καταυλισμό ROMA Πυρίου Θηβών να επιβαίνει στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει για την μετάβασή της στις ανωτέρω δύο οικίες στη Χαλκίδα.
Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, διαρρηκτικά εργαλεία (τρία κατσαβίδια) και διάφορα κοσμήματα (δαχτυλίδια, αλυσίδες και ασημένια νομίσματα), των οποίων η προέλευση διερευνάται.
Εξιχνιάσθηκαν, μέχρι τώρα, συνολικά 13 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής σε οικίες, που διέπραξαν οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 07-07-2013 έως και 02-08-2013, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κ.λ.π.). Το συνολικό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους υπερβαίνει τις 35.000 ευρώ.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ΙΧ αυτοκίνητο της 30χρονης, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA