ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας καταγγέλνει το Υπουργείο Παιδείας

"Στην καρδιά του καλοκαιριού, την νεκρή εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, το Υπουργείο Παιδείας κάνει ακόμη ένα βήμα διάλυσης του Δημόσιου Σχολείου και πλήρους εξόντωσης των λειτουργών του.
Με αιφνιδιαστικό χτύπημα, με διαδικασίες διατάξεις και υπολογισμούς σουρεαλιστικού αλλά και τρομοκρατικού ταυτόχρονα χαρακτήρα, εκδίδει Δελτίο Τύπου με το οποίο καλούνται οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας να υποβάλουν από...14 ως...23 Αυγούστου(!) αιτήσεις μετάταξης στην Πρωτοβάθμια και τις διοικητικές υπηρεσίες του Υπουργείου που και αυτές υπολείπονται κατά πολύ των "πλεοναζόντων", ακόμη κι αν όλοι τους μεταταχθούν και στο τελευταίο Δημοτικό σχολείο ανά την επικράτεια, σύμφωνα πάντα με τα εκτός πραγματικότητας νούμερα του Υπουργείου.
Το ζητούμενο ασφαλώς δεν είναι ο ...εξορθολογισμός της Εκπαίδευσης.
Πρόκειται μόνον και μόνον για το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ, επείγονται να προσφέρουν σε δίσκο, στην Τρόικα, κομμένα κεφάλια χιλιάδων Δ.Υ.
Πρόκειται επίσης για μια ύπουλη μεθόδευση να παρουσιαστούν οι αναγκαστικές μετατάξεις ως εθελούσιες αφού θα προκύπτουν μετά από αίτηση των ίδιων μέσα στο κλίμα πανικού που θέλουν να δημιουργήσουν.
Αν αυτοί, αποφάσισαν λοιπόν να δολοφονήσουν την Εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς Δεκαπενταύγουστο, θα πρέπει και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί να απαντήσουν Δεκαπενταύγουστο και με αγώνες να ανατρέψουν αυτές τις βάρβαρες πολιτικές και τους εμπνευστές τους.
Σαν ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουμε πως θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή αυτών των αγώνων."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA