ΧΑΛΚΙΔΑ : ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ" ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΩΣ 35% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΧΑΛΚΙΔΑ : ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ" ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΩΣ 35% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ! - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Με χαμόγελα και ενθουσιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο φροντιστήριο Σύγχρονο Οικοδιδασκαλείο
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Σύγχρονου Οικοδιδασκαλείου στην Χαλκίδα, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην μέση εκπαίδευση.
Γονείς, μαθητές και πλήθος κόσμου κατέκλυσαν το φροντιστήριο στην οδό Μάριου Δοξάκη 53 και στο τέλος έγινε η παρουσίαση των πλέον έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών που θα διδάσκουν τα παιδιά, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.
Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Κοκονού (Υπέυθυνη Σπουδών & Φιλολογικά), τον Δημήτρη Αλμπάνη (Μαθηματικά), τον Γιάννη Αμπαρτζόγλου (ΦυσικοΧημεία), τον Γιάννη Καραγιαννίδη (Βιολογία).
Οι πύλες του φροντιστηρίου άνοιξαν επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται εγγραφές έως 30 Σεπτεμβρίου.
Με γνώμονα τη πρόοδο των μαθητών και τη μάχη που δίνουν για την απώτερη επαγγελματική τους αποκατάσταση, το Σύγχρονο Οικοδιδασκαλείο προσφέρει χαμηλά δίδακτρα και εκπτώσεις που φτάνουν το 35%, γιατί το δικαίωμα στην σωστή εκμάθηση ανήκει σε όλα τα παιδιά!

Επισκεφθείτε το φροντιστήριο στην οδό Μάριου Δοξάκη 53, Χαλκίδα
ή τηλεφωνήστε στο 22210 21898 - κινητό : 6977 482 579
email : kokonounina@yahoo.gr
Υπεύθυνη : Κωνσταντίνα Kοκονού

"Όπως το έδαφος, όσο και αν είναι γόνιμο, αδυνατεί να παράγει κάτι δίχως καλλιέργεια, έτσι και ο νους του ανθρώπου: δίχως την εκπαίδευση αδυνατεί να δώσει τους αναμενόμενους καρπούς. "         
 Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ.,  Αρχαίος Έλληνας ιστορικός


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA