Αλιβέρι : Οργή και απόγνωση για την καθυστέρηση των οδικών έργων - Μαζεύουν υπογραφές οι έμποροι! (Φώτο και Βίντεο) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αλιβέρι : Οργή και απόγνωση για την καθυστέρηση των οδικών έργων - Μαζεύουν υπογραφές οι έμποροι! (Φώτο και Βίντεο)

Κυκλοφοριακό χάος και οργή εμπόρων για την καθυστέρηση των οδικών έργων στο Αλιβέρι
Μαζεύουν υπογραφές και θα κινηθούν νομικά για την διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών των επιχειρήσεων
Τα έργα μετακινούν και την παρέλαση

ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτη ταλαιπωρία στο Αλιβέρι από την εκτέλεση των έργων για την ανάπλαση της περιοχής που βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Μάϊο και δεν λένε να τελειώσουν.
Όπως καταγγέλλουν η καθυστέρηση είναι μεγάλη, με τις επιχειρήσεις να έχουν υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, καθώς ο δρόμος και τα πεζόδρομια βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να προσεγγίσουν τα καταστήματα.
Μάλιστα λόγω των οδικών έργων απαγορεύτηκε και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από το σημείο, κάτι που ξεχείλισε την οργή της τοπικής κοινωνίας.
Οι έμποροι με επιστολή διαμαρτυρίας μαζεύουν υπογραφές και θα κινηθούν νομικά για την διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών, αλλά και ηθικών και υλικών αποζημιώσεων για κάθε επιχειρηματία που πλήττεται από τον ρυθμό εκτέλεσης των έργων.
Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και στο βίντεο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πεζούς και οδηγούς, με τα μικροατυχήματα να μην έχουν λείψει έως τώρα από την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.
Στο eviazoom μίλησε ο Νίκος Χαραλάμπους, ο οποιός διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA