Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ

Ο Γιώργος Κουλιάκης (δεξιά) με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Θάνο Αναστασιάδη δικηγόρο των αστυνομικών Εύβοιας
Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων για τη διαθεσιμότητα του Αστυνομικού διευθυντή Βαγγέλη Φλεβάρη και των υπολοίπων αστυνομικών για την Χρυσή Αυγή.
Πριν καν ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Εσωτερικών Υποθέσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Κουλιάκης μιλάει για πιόνια σε χαμένες παρτίδες σκάκι και τηλεοπτικά δικαστήρια.
Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Ένωση θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων μας στον αγώνα που θα δώσουν για την δικαίωσή τους....
Μάλλον ο κολλητός φίλος του Βαγγέλη Φλεβάρη δεν πληροφορήθηκε ότι ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων παραδέχτηκε τηλεοπτικά ότι υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά σε όλη την Ελλάδα, στα οποία συνάδελφοι επέδειξαν ανοχή σε κρούσματα βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ υπάρχουν και συλλήψεις αστυνομικών το τελευταίο διάστημα.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια ότι πρέπει και θα καθαρίσει η αστυνομία από την Χρυσή Αυγή.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Εύβοιας
"Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Χαλκίδα βραδινές ώρες της 20-09-2013 και την απόφαση της Φυσικής μας Ηγεσίας να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας, ο Διοικητής, Υποδιοικητής και Αξιωματικός Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας καθώς και ο Σκοπός Πύλης της Αστυνομικής Δ-νσης Ευβοίας, η Ένωση μας απευθυνόμενη σε όλους τους λαλίστατους ¨υπευθύνους¨ που χωρίς να έχουν γνώση των πραγματικών περιστατικών βιάζονται να βγάλουν καταδικαστικές αποφάσεις στιγματίζοντας πρόσωπα και σπιλώνοντας υπολήψεις, οφείλει να τους υπενθυμίσει:

- Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με νηφαλιότητα πρωτίστως, χωρίς να σερνόμαστε πίσω από την οποιανδήποτε επικοινωνιακή προπαγάνδα.

- Η αλήθεια θα λάμψει από την διαταχθείσα Ε.Δ.Ε. και όχι από τα ¨τηλεοπτικά δικαστήρια¨.

- Η Ελληνική Αστυνομία ήταν και θα παραμείνει ο κατεξοχήν θύλακας διατήρησης της κοινωνικής ειρήνης και του κράτους δικαίου.
Τιμάμε τον όρκο μας και θα παλέψουμε ώστε η ΕΛ.ΑΣ. να παραμείνει προσηλωμένη στους δημοκρατικούς θεσμούς και σίγουρα δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χρησιμοποιήσει ως πιόνι σε μια χαμένη παρτίδα σκάκι.

Σε κάθε περίπτωση η Ένωση θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων μας στον αγώνα που θα δώσουν για την δικαίωσή τους."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA