Βασιλιάς ο Ηρακλής Ψαχνών! Απέκλεισε την Βέροια και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Βασιλιάς ο Ηρακλής Ψαχνών! Απέκλεισε την Βέροια και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μεγάλη πρόκριση για τον Ηρακλή Ψαχνών στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την ήττα με 2-1 από τη Βέροια (είχε επικρατήσει με 3-1 στο πρώτο ματς).
Οι Ευβοιώτες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα στα Ψαχνά, ενώ είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά τους, Αθανασόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» ήταν άτυχη, καθώς εκτός από τις ευκαιρίες είχε και δυο δοκάρια!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γρήγορο τέρμα που ζητούσαν, με τον Μρντάκοβιτς στο 13’, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών έδερε το ματς στα ίσια στο 33΄ με τον Νικολόπουλο, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.
Στο 49’ η προσπάθεια του Κοιλιάρας σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 81’ ο Καλτσάς έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι καθώς έκανε το 2-1 για τη Βέροια.
Η “βασίλισσα του Βορρά” έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 94’ να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, ωστόσο η κεφαλιά του Μρντάκοβιτς κατέληξε στο δοκάρι. 

ΒΕΡΟΙΑ (Στόικα): Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Σεγκούντο (52' Καλτσάς), Μπεν, Μρντάκοβιτς
 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (90' Ντελέκος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (90+3' Γκεμίσης), Γκμπαγκουιντί, Κρητικός

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA