Η Γιουλίνα Δασκαλοπούλου μάγεψε τους Χαλκιδέους! - Φώτο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Η Γιουλίνα Δασκαλοπούλου μάγεψε τους Χαλκιδέους! - Φώτο

Η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού "Studio Art" Γιουλίνα Δασκαλοπούλου,διοργάνωσε για πρώτη φορά στη Χαλκίδα ένα ξεχωριστό event, αφιερωμένο στην Ισπανική Κουλτούρα.
Την ξεχωριστή βραδιά παρακολούθησαν εκατοντάδες Χαλκιδέοι στο Bοοκ Bar Cafe. Aπαγγέλθηκε ποίηση και λογοτεχνία (στην Ελληνική & Ισπανική γλώσσα), από Ισπανούς ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς καθώς επίσης το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει flamenco live. 
Καλεσμένη της βραδιάς αυτής ήταν η πολύ γνωστή Ελληνίδα χορεύτρια Κατερίνα Βούλγαρη & Alma Gitana Groupo Flamnco η οποία συνοδευόταν από τον γνωστό σολίστα Μιχαήλάγγελος Τουμανίδης και τον γνωστό Κρουστό Pedro Fadian.
Η Κατερίνα Βούλγαρη έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς είναι η μοναδική Ελληνίδα χορεύτρια η οποία συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ της Άγκυρας.
Είναι διπλωματούχος του Spanich Dance Society και ιδιοκτήτρια της σχολής Alma Gitana Flamenco - Αθήνα. 
Στόχος της βραδιάς αυτής ήταν να στραφεί το ενδιαφέρον του κοινού προς την Ισπανική γλώσσα και κουλτούρα.
Επίσης να γνωρίσει το ευρύ κοινό το flamenco και να πειραματιστεί μαζί του, καθώς την επόμενη ημέρα ήτοι στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο flamenco (για αρχάριους και προχωρημένους) στην σχολή χορού STUDIO ART από την Maestro Κατερίνα Βούλγαρη.
Στην απαγγελία του πεζού κειμένου καθώς και της ποίησης, συμμετείχε από το Θέατρο Χαλκίδας η Ζωή Λιβανίου, ενώ η βραδιά έκλεισε με χορογραφίες πάντα σε ρυθμούς flamenco από τους μαθητές της σχολής χορού studio art με υπεύθυνη χορογράφο – δασκάλα την Γιουλίνα Δασκαλοπούλου.


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA