Ιστιαία : Συνελήφθησαν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ναρκωτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ιστιαία : Συνελήφθησαν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας ηλικίας 32 και 35 ετών αντίστοιχα, για ναρκωτικά και κλοπές στην Ιστιαία. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χρηματικό ποσό, καθώς επίσης μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα κινητό τηλέφωνο, ως προϊόντα κλοπών
Συνελήφθησαν χθες (12/11) πρωινές και μεσημβρινές ώρες στην Ιστιαία, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 35 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, ενώ ο δεύτερος για πώληση ναρκωτικών ουσιών και κλοπή κινητού τηλεφώνου.
Η σύλληψη του 32χρονου πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς που συμμετείχαν στην χθεσινή ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,77) γραμμαρίου. 
Επιπλέον ο 32χρονος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε 41χρονο άνδρα, ο οποίος είχε δηλώσει την κλοπή της, την 13-12-2007 στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και φυλάσσεται προκειμένου να του αποδοθεί. 
Από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε προμηθευτεί την ποσότητα ηρωίνης, που βρέθηκε στην κατοχή του, από τον 35χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ιστιαία, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον 35χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,44) γραμμαρίου, το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο προέκυψε ότι είχε αφαιρεθεί την 01-11-2013 από 55χρονη ημεδαπή και της αποδόθηκε. 
Τις έρευνες και το προανακριτικό ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA