Κάρυστος : Καρτέρι σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ - Τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κάρυστος : Καρτέρι σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ - Τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν!

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών, για ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Κάρυστo
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (10/11) το βράδυ, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 66χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Κάρυστο.
Περίπου στις 23:10 το βράδυ, ο 66χρονος κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ότι λίγη ώρα πριν και ενώ είχε σταθμεύσει το όχημά του στην αυλή της οικία του, έχοντας επιστρέψει από πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στη Κάρυστο, δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαύρες κουκούλες, τον ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά με την απειλή μαχαιριού.
Ο 66χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι δράστες άσκησαν σε βάρος του σωματική βία (τον χτύπησαν με τα χέρια τους) και τον έριξαν στο έδαφος, αφαιρώντας από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 4.000 περίπου ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις του πρακτορείου και ακολούθως διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα, στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Ο 66χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA