Για γέλια και για κλάματα ο Ίκαρος Χαλκίδας - Έχασε με 35 πόντους διαφορά στα Τρίκαλα! - Φώτο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Για γέλια και για κλάματα ο Ίκαρος Χαλκίδας - Έχασε με 35 πόντους διαφορά στα Τρίκαλα! - Φώτο

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισαν με εμφατικό τρόπο τα Τρίκαλα, που συνέτριψαν τον Ίκαρο Χαλκίδας με 100-65, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Γκαγκαλούδης: «Έκτρωμα ο Ίκαρος Χαλκίδας»
Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, με τους παίκτες της Χαλκίδας να είναι εκτός τόπου και χρόνου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Τα Τρίκαλα τελείωσαν τον αγώνα με μία πεντάδα που είχε διψήφιο αριθμό πόντων (Έβανς, Πέτροβιτς, Γκρέιντζερ, Μουτακαμπίρ, Γιούιν) και εξασφάλισαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μία διψήφια διαφορά ασφαλείας (19-6 στο 5') και χάρη στην ευστοχία τους από τα 6.75 τη διατήρησαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Στο τέλος δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και αποδίδοντας τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση έτρεξαν επιμέρους σκορ 25-8 και στο 37' εκτόξευσαν τη διαφορά στους +32 πόντους (92-60), για να φτάσουν στην κατοστάρα με τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (+35, 100-65).
Από τη Χαλκίδα πάλεψε μόνο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με 20 πόντους, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος στην προσπάθεια τους να κρατήσουν τη διαφορά σε λογικές τιμές. 

Γκαγκαλούδης: «Έκτρωμα ο Ίκαρος Χαλκίδας»
Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης για τη βαριά ήττα που γνώρισε ο Ίκαρος Χαλκίδας από τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν «για γέλια».
«Επειδή είμαι 36 χρονών και στη ζωή μου έχω μάθει να βγαίνω μπροστά στα δύσκολα και πάντα να εμφανίζομαι και να μην κρύβομαι θα πω ένα πράγμα: είμαστε για γέλια.
Η ευθύνη είναι καθαρά δική μας.
Των παικτών, γιατί εάν δείτε κάθε εβδομάδα τι δουλειά κάνουμε στην προπόνηση δεν έχει καμία σχέση με το έκτρωμα που παρουσιάζουμε στα παιχνίδια.
Λες και μέχρι την Παρασκευή είμαστε εμείς και το Σάββατο, στον αγώνα, εμφανίζονται κάποιοι άλλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος γκαρντ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος Π.-Παπαπέτρου-Τσούνας
Τα δεκάλεπτα: 29-16, 45-35, 67-52, 100-65
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Φλεβαράκης): Έβανς 25 (2), Περούνιτσιτς, Γιούιν 17, Γιαννακίδης 5 (1), Πέτροβιτς 16 (4), Γκρέιντζερ 10 (1), Δεληγιάννης 4, Ματαλόν, Φούντας 3 (1), Νικολόπουλος, Γεωργάκης 2, Μουτακαμπίρ 18 (4).
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Καλαφατάκης): Στρναντ, Γκόβενς 8 (1), Παπανικολόπουλος 3 (1), Ασκα 14, Μανωλόπουλος 5 (1), Σάτον 12, Γκαγκαλούδης 20 (2), Μπορόβνιακ 1, Τολιόπουλος, Βουγιούκας, Μπεκ 2, Μπέμπης. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA