Άργος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την φονική κακοκαιρία - Μαρτυρικός θάνατος για γυναίκα σε υπόγειο - Καταστράφηκαν δρόμοι και περιουσίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άργος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την φονική κακοκαιρία - Μαρτυρικός θάνατος για γυναίκα σε υπόγειο - Καταστράφηκαν δρόμοι και περιουσίες!

Συγκλονίζει ο θάνατος της γυναίκας που εγκλωβίστηκε στο υπόγειο του σπιτιού της
Αυτοκίνητα κατέληξαν πάνω σε μαντρότοιχους - Κλειστά όλα τα σχολεία της πόλης
Μια 55χρονη γυναίκα, σερβικής καταγωγής που βρέθηκε πνιγμένη σε υπόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Χαντζή στο 'Αργος, είναι ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης πλημμύρας στο 'Αργος.
Ο ακάλυπτος χώρος συγκέντρωσε πολύ νερό λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το τοιχίο και η άτυχη γυναίκα να πνιγεί.
Όπως δήλωσε o δήμαρχος του Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, πρόκειται για μια 55χρονη  που διέμενε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης...
O δήμαρχος του Άργους ανέφερε ότι η πόλη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έκανε λόγο για εκταταμένες ζημιές σε όλο το δήμο Άργους - Μυκηνών.
Οι δύο ξεροπόταμοι Ξεριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και πλημμύρισαν κάνοντας αδιάβατους τους περισσότερους δρόμους. Αρκετοί δρόμοι στο ανατολικό τμήμα της πόλης παραμένουν κλειστοί, ενώ σε πολλά σημεία η λάσπη και οι πέτρες που έφεραν τα ποτάμια έχουν κόψει την συγκοινωνία.
O αντιπεριφερειαρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος δήλωσε στο NewsIt:
''Ήταν η ισχυρότερη βροχόπτωση των τελευταίων 35 ετών, χαρακτηριστικά θα σας πω γη και ουρανός έγιναν ένα. Αυτή τη στιγμή είναι έξω όλα τα μηχανήματα του δήμου Άργους της περιφέρειας Πελοποννήσου και έχει συμβάλει και ο στρατός με δύο μηχανήματα.
Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του δήμου έχουν ανοίξει και όπου υπάρχουν κλειστά σημεία, θα ανοίξουν σε βάθος χρόνου...
''Έχουν υπάρξει τεράστιες καταστροφές σε σπίτια, σε δρόμους και σε καλλιέργειες.
Η νεκρή γυναίκα έμενε στο κέντρο της πόλης.
Εγκλωβίστηκε στο υπόγειό της και δεν κατάφερε να βγει.
Έχει στηθεί ένα κέντρο επιχειρήσεων με τη συμμετοχή ιδιωτών εργολάβων και περιμένουμε τον υπουργό, κ.Μιχελάκη...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA