Μπούρτζι : Αγώνας δρόμου για να σωθεί ο μικρός Κωνσταντίνος που πάσχει από σοβαρή ασθένεια! - Έκκληση για οικονομική βοήθεια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Μπούρτζι : Αγώνας δρόμου για να σωθεί ο μικρός Κωνσταντίνος που πάσχει από σοβαρή ασθένεια! - Έκκληση για οικονομική βοήθεια (ΦΩΤΟ)

Αυτός ο μπόμπιρας που βλέπετε στην φωτογραφία δίνει αγώνα για την ζωή του....
Η ιστορία του δίχρονου Κωνσταντίνου-Μάριου από το Μπούρτζι, συγκλονίζει το πανελλήνιο και όλοι περιμένουν ένα θαύμα για να γίνει καλά.
Το αγοράκι πάσχει από ατρησία χοληφόρων αγγείων και έχει μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Αμβούργου (University Medical Center Hamburg-Eppendorf) για επείγουσα μεταμόσχευση ήπατος, η οποία θα υποβληθεί στις 13 Ιανουαρίου με αμφίβολα αποτελέσματα.
Δότης τελικά θα είναι ο πατέρα του, Αντώνης Μανιάτης.
Τα έξοδα είναι τεράστια και η οικογένεια του μικρού κάνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση.
Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τη μεταμόσχευση και τον προεγχειρητικό έλεγχο, ωστόσο το ποσό που θα χρειαστεί για τη νοσηλεία φτάνει τα 120.000 ευρώ και ο οργανισμός δεν έχει απαντήσει αν θα τα καλύψει.
Το Επιμελητήριο Χαλκίδας προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, ενώ ένα κατάστημα ενδυμάτων διοργανώνει επίδειξη μόδας και θα διαθέσει τα έσοδα στην οικογένεια.
Τα έξοδα της οικογένειας είναι τεράστια και η βοήθειά σας απαραίτητη.

Τραπεζικός Λογαριασμός Τράπεζα Πειραιώς: 5154-032060-558
ΙΒΑΝ: GR 22 0172 1540 0051 5403 2060 558
Δικαιούχοι: ΛΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΛΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA