Ίκαρος Νέας Σμύρνης - ΓΣ Κύμης 73-86: Αυτή η ομάδα θα αφήσει εποχή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ίκαρος Νέας Σμύρνης - ΓΣ Κύμης 73-86: Αυτή η ομάδα θα αφήσει εποχή!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο με σκορ 73-86 και πέτυχε την 11η διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εντυπωσιακή πορεία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης προς την Β΄Εθνική, αφού κατάφερε να περάσει με επιβλητικό τρόπο και από την Νέα Σμύρνη.
Οι Νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.
Να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν πάρα πολλοί φίλαθλοι, η πλειοψηφία των οποίων ήταν από την Κύμη!
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι περισσότεροι ανέμεναν να διεξεχθεί ένα αμφίρροπο ντέρμπι, καθώς θα βρίσκονταν αντιμέτωποι ο 1ος με τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα.
Η πραγματικότητα ήταν  τελείως διαφορετική,  αφού ο Γυμναστικός μπήκε πολύ αποφασιστικά στο ματς, κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να διεκδικήσουν την νίκη.
Μάλιστα το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με νταμπλ σκορ 12-24, ενώ στο ημίχρονο η Κύμη ήταν μπροστά με 36-53.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά ξεπέρασε το φράγμα των 20 πόντων, αλλά ένα σερί 8-0 υπέρ των γηπεδούχων στο τελευταίο  λεπτό της περιόδου τους αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες της Κύμης συνέχισαν να αποδίδουν εξαιρετικά στον επιθετικό τομέα και διατήρησαν με άνεση διαφορά ασφαλείας στο σκορ.
Το μοναδικό πρόβλημα του Γυμναστικού ήταν τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν εναντίον του, καθώς 4 παίκτες του αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.
Όλοι όσοι αγωνίστηκαν για την ομάδα της Κύμης είχαν πολύ καλή απόδοση, ξεχώρισαν όμως ο Σέττος με τον Παπαντώνίου που ήταν πραγματικά απολαυστικοί, ενώ πολύ καλός στο 2ο ημίχρονο ήταν και ο Γκρινιάρης.
Μοναδικό «μελανό» σημείο στο παιχνίδι για την ομάδα ήταν ο τραυματισμός του Τσιριμώκου, ο οποίος έπαθε διάστρεμα στον αριστερό αστράγαλο.
Το επόμενο παιχνίδι για τον Γυμναστικό είναι την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης.
Οι Κρητικοί πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα αυτήν την αγωνιστική κερδίζοντας εντός έδρας τον Κρόνο, ενώ και στον μεταξύ μας αγώνα του 1ου γύρου είχαν δείξει πολύ καλά δείγματα, παρά την ήττα τους.
Πάντως με την υποστήριξη του κόσμου της Κύμης η ομάδα είναι έτοιμη να φτάσει στην 12η συνεχόμενη νίκη και να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.

Δεκάλεπτα: 12-24, 36-53, 54-68, 73-86

Ίκαρος Ν. Σμύρνης: Σημαιόπουλος 1, Αθανασόπουλος 2, Λυγγερίδης, Καννέλης 9(1), Μπουρτσούκλης 4, Ντεφούδης 8, Συριστρατίδης 13(1), Βουρλίτης 27(1), Μπελίτσης, Δαρμογιάννης 7(1), Δεληγιάννης, Δρίβας 2

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης: Σέττος 18(2), Παπαντωνίου 20(2), Κατράνας 6(2), Μπίρμπας 10(2), Τσιριμώκος, Σιαμανδούρας 8, Γυφτονικολός 7, Αγγελής, Μπολάνος, Ράπτης, Γκρινιάρης 17(1), Ιωάννου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA