Προφυλακιστέοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Προφυλακιστέοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος!

Στη φυλακή θα οδηγηθούν την Κυριακή οι χρυσαυγίττες βουλευτές, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Οι εφέτες και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισαν ότι οι δύο βουλευτές κρίνονται προφυλακιστέοι για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση
Τη νύχτα οι δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ.
Γιατί θα απολογηθεί αύριο ο Μπούκουρας.

Στη φυλακή θα οδηγηθούν αύριο, Κυριακή, οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με απόφαση των ανακριτριών της υπόθεσης και του αρμόδιου εισαγγελέα.
Μετά από πολύωρη διάσκεψη οι εφέτες και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισαν ότι οι δύο βουλευτές κρίνονται προφυλακιστέοι για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενοι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση στους συγκεντρωμένους, αυτοί ξέσπασαν σε συνθήματα αποδοκιμασίας κατά των δικαστών, των δημοσιογράφων και του πρωθυπουργού.
Οι δύο βουλευτές απολογήθηκαν από το πρωί, ενώπιον των ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, και παρουσία του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου.
Ο Γιώργος Γερμενής παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο επί 7 ώρες, ενώ ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, για τουλάχιστον 5 ώρες.
Ο τρίτος βουλευτής, που είχε κληθεί για σήμερα, Στάθης Μπούκουρας, σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, τελικώς θα απολογηθεί αύριο, στις 10 το πρωί.
Ο βουλευτής συναίνεσε στο να μην απολογηθεί σήμερα, λόγω κόπωσης των δικαστών.
Και οι τρεις αρνούνται κάθε κατηγορία που τους αποδίδεται.
Έξω από το κτίριο του Εφετείου παραμένουν συγκεντρωμένοι περίπου 100 φίλοι, μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, σε συμπεράσταση των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA