Κύμη: Ο Γυμναστικός ξεφτύλισε τον Παπάδο Γέρας με 60 πόντους διαφορά! Να περάσει ο επόμενος - Φωτό και Βίντεο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύμη: Ο Γυμναστικός ξεφτύλισε τον Παπάδο Γέρας με 60 πόντους διαφορά! Να περάσει ο επόμενος - Φωτό και Βίντεο

Αήττητος στα μισά της διαδρομής!
Από την αρχή της σεζόν η ομάδα τρένο του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας ως τελικό προορισμό την άνοδο στην Β΄Εθνική. Χθες έφτασε στο μέσον αυτής της διαδρομής, σπάζοντας μάλιστα το …κοντέρ ταχύτητας, αφού έτρεχε με 104!
Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε του Παπάδου Γέρας με 104 - 44 και ολοκλήρωσε αήττητος τον 1ο γύρο, έχοντας 10-0 νίκες!
Την επόμενη εβδομάδα, όταν και τελειώνει τυπικά ο 1ος γύρος, η ομάδα έχει ρεπό. 

ΒΙΝΤΕΟ

Το ματς απέναντι στον Παπάδο ήταν ένας μονόλογος του Γυμναστικού, που δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τους αντιπάλους του.
Η ομάδα της Μυτιλήνης ήρθε στην Κύμη με μόλις 6 παίκτες και χωρίς προπονητή!
Στην ουσία ήρθαν απλά για να μην μηδενιστούν και να μπορέσουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία στα επόμενα παιχνίδια.
Από την άλλη, ο κόουτς Μπρατσιάκος είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.
Στο 1ο δεκάλεπτο οι παίκτες της Κύμης μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν μέσα στις δύο ρακέτες και πήραν πολύ γρήγορα διαφορά ασφαλείας, με το σκορ της περιόδου να είναι 21-7.
Στην συνέχεια, ο Παπάδος κατάφερε να βρει κάποιες επιθετικές λύσεις, στηριζόμενος κυρίως σε ατομικές ενέργειες και στα μακρινά σουτ, κρατώντας την διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο 2ο ημίχρονο ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ήταν ακόμη πιο αποφασιστικός, «πνίγοντας» τον αντίπαλο του με την άμυνα του.
Το πιο θετικό από όλα ήταν ότι οι νεαροί παίκτες της ομάδας που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή σε προηγούμενα ματς, όπως ο Μπολάνος και ο Αγγελής, είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν έτοιμοι να βοηθήσουν ουσιαστικά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Μάλιστα ο Μπολάνος ήταν πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 19 πόντους, ενώ ο Αγγελής με 2 βολές ήταν αυτός που έσπασε το φράγμα των 100 πόντων για την ομάδα του. 
Όπως αναφέραμε προηγουμένως, την επόμενη εβδομάδα ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης έχει ρεπό.
Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα να προετοιμαστεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης σε δύο εβδομάδες.
Οι Νεοσμυρνιώτες πραγματοποιούν πολύ καλό πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας βλέψεις για ψηλότερα.
Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, με πολύ σκληρή έδρα, οπότε πιθανή νίκη απέναντι τους θα είναι ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Οι πόντοι των παικτών:
Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης: Παπαντωνίου 3(1), Γκρινιάρης 8, Καραμπάτσος 11(1), Τσιριμώκος 6(2), Ιωάννου 3(1), Ράπτης 3(1), Μπίρμπας 2, Αγγελής 9(1), Μπολάνος 19, Γυφτονικολός 8, Γεωργιάδης 16, Σιαμανδούρας 16
 
Παπάδος Γέρας: Σταμούλης 12(1), Γκιζέλης 7(1), Πάντσιος 16(1), Αγγελόπουλος 9(3), Τζανής, Μπουμπουλέντης

Σκορ Δεκαλέπτων: 
Ά: 21-7, Β΄ 45-27, Γ΄72-34, Δ΄104-44

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA