Ο πατέρας του Αυλωνίτη ξεσπά: Ο Τάσος δεν υπέγραψε ποτέ σε ΑΕΚ και Αχαρναϊκό και το γνωρίζουν πολύ καλά! - ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ο πατέρας του Αυλωνίτη ξεσπά: Ο Τάσος δεν υπέγραψε ποτέ σε ΑΕΚ και Αχαρναϊκό και το γνωρίζουν πολύ καλά! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης μίλησε για τον γιο του Τάσο και ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε ποτέ σε ΑΕΚ και Αχαρναϊκό, παρά μόνο στον Πανιώνιο.
"Αν θέλει να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συμφωνήσει με τον Πανιώνιο".

ΒΙΝΤΕΟ
 Ο Χαλκιδέος αμυντικός του Πανιωνίου Τάσος Αυλωνίτης είχε συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους ως το καλοκαίρι του 2014 και υπέγραψε επέκταση με την ομάδα στις 27 Δεκεμβρίου του 2013.
Λίγες ημέρες μετά όμως ο Αχαρναϊκός κατέθεσε στην ΕΠΟ το υπογεγραμμένο δελτίο του ποδοσφαιριστή, με ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Έτσι ο ποδοσφαιρίστής φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του σε δύο ομάδες κάτι όμως που διαψεύδει ο πατέρας του, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom και τόνισε μεταξύ άλλων:
"Ο Τάσος ανανέωσε με τον Πανιώνιο και ποτέ δεν υπέγραψε σε ΑΕΚ και Αχαρναϊκό.
Προφανώς ξέρει ο Αχαρναϊκός και η ΑΕΚ τι έχει συμβεί, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, ούτε είδαμε τίποτα".
Επίσης αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από ομάδες της Superleague και της Ιταλίας, ενώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε, ότι θα πρέπει να συμφωνήσει πρώτα με τον Πανιώνιο για την μετακίνηση του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA