Χαλκίδα : Τρόμος για 32χρονο πράκτορα του ΟΠΑΠ σε πάρκινγκ - "Μου έβαλε το πιστόλι στο πρόσωπο και χτύπησε την μητέρα μου" ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα : Τρόμος για 32χρονο πράκτορα του ΟΠΑΠ σε πάρκινγκ - "Μου έβαλε το πιστόλι στο πρόσωπο και χτύπησε την μητέρα μου" ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο ένοπλος ληστής έστησε καρτέρι στον 32χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, Νίκο Κυράνα, μέσα σε πάρκινγκ της Χαλκίδας, την ώρα που η μητέρα του πράκτορα βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά κρατώντας μία τσάντα με 15.000 ευρώ.
Ο δράστης την αντιλήφθηκε και αφού την χτύπησε, της άρπαξε την τσάντα και εξαφανίστηκε.
Ο Νίκος Κυράνας περιγράφει στο eviazoom τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

BINTEO

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό του ένοπλου ληστή, ο οποίος πριν λίγα βράδια, διέπραξε ένοπλη ληστεία σε βάρος του 32χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ και της 57χρονης μητέρας του, στη Χαλκίδα, επί της οδού Φαβιέρου.
Πρόκειται για τον Νίκο Κυράνα, ο οποίος μόλις έφυγε από το πρακτορείο, μετέβη στο πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητο του, χωρίς όμως να ξέρει τι τον περιμένει...

Την ώρα που πήγε να ανοίξει την πόρτα του ΙΧ, εμφανίστηκε μπροστά του ο ένοπλος νεαρός φορώντας κουκούλα και τον απείλησε με πιστόλι ζητώντας του χρήματα.
Τις εισπράξεις όμως τις είχε η 57χρονη μητέρα του πράκτορα, η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το πάρκινγκ.
Ο δράστης την αντιλήφθηκε και με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της, της απέσπασε την τσάντα με τα 15.000 ευρώ και άλλα διάφορα προσωπικά της έγγραφα και ακολούθως διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, χωρίς αποτέλεσμα όμως μέχρι σήμερα.
Στο eviazoom μιλάει ο 32χρονός Νίκος Κυράνας, ο οποίος περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, επίσης ένας αυτόπτης μάρτυρας, καθώς και ο πατέρας του 32χρονου, ο Γιώργος Κυράνας με τον οποίο είναι και συνέταιροι στο πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA