Χαλκίδα: Ασυνείδητος οδηγός άφησε το τζιπ στην μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε! Φωτό και Βίντεο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: Ασυνείδητος οδηγός άφησε το τζιπ στην μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε! Φωτό και Βίντεο

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στη οδό Κώτσου, στη Χαλκίδα, όταν ένας 60χρονος οδηγός στάθμευσε το τζιπ του πάνω στο δρόμο και έφυγε, με αποτέλεσμα να κλείσει την κυκλοφορία και δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ο δράστης εντοπίστηκε σε Ίντερνετ Καφέ από τους αστυνομικούς.

ΒΙΝΤΕΟ
Ο ασυνείδητος οδηγός άφησε το κόκκινο τζιπ που βλέπουμε πάνω στο δρόμο και εξαφανίστηκε για ολόκληρα 40 λεπτά, με τους οδηγούς να κορνάρουν ασταμάτητα μέχρι που ήρθε η τροχαία.
Ευτυχώς το τζιπ δεν ήταν κλειδωμένο και άνοιξαν τις πόρτες και το μετακίνησαν για να ανοίξει ο δρόμος, ενώ τα σχόλια του κόσμου έδιναν και έπαιρναν για την πρωτοφανή αδιαφορία του ιδιοκτήτη του τζιπ.
Μόλις αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, οι αστυνομικοί κάλεσαν να έρθει γερανός και έψαξαν την περιοχή για να εντοπίσουν τον ασυνέιδητο οδηγό, ώσπου τελικά βρέθηκε σε ίντερνετ καφέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα, είχαν πάει πριν από τους αστυνομικούς και οδηγοί για να ρωτήσουν αν είναι εκεί ο ιδιοκτήτης.
Πρόκειται για 60χρονο άνδρα από την Χαλκίδα, ο οποίος ζήτησε συγνώμη και την γλίτωσε τελικά με ένα καλό πρόστιμο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA