Βγήκαν τα μαχαίρια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Γιαννόπουλος εναντίον Μπακογιάννη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Βγήκαν τα μαχαίρια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Γιαννόπουλος εναντίον Μπακογιάννη!

Μετά την Κεντρική Μακεδονία, βγήκαν τα μαχαίρια και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
Ο νέος εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία ξέσπασε με μήλο της έριδος αυτή τη φορά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη και την στήριξη του από την ΝΔ, κάτι που εξόργισε τον Θανάση Γιαννόπουλο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ως ανεξάρτητος.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι σχέσεις του Θανάση Γιαννόπουλου με την οικογένεια Μητσοτάκη τα προηγούμενα χρόνια ήταν κατι παραπάνω από καλές, μιας και τους συνδέει βαθιά φιλία.
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος θεωρεί ότι τον "πούλησαν", αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό η οικογένεια ήταν υπέρ της υποψηφιότητάς του, όπως τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος ο κ. Γιαννόπουλος.
«Δεν αποφάσισα εγώ να κατεβώ απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, η οικογένεια Μητσοτάκη αποφάσισε να κατεβεί απέναντί μου.
Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης με δηλώσεις του πριν από μήνες είχαν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητάς μου», δηλώνει φανερά ενοχλημένος ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στην "Ώρα της Φωκίδας", τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είναι «λαγός» κανενός και ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Από την άλλη ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, τονίζει ότι εν όψει των περιφερειακών εκλογών "πολλοί από τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα, είναι εκείνοι που με τίμησαν με τις καλές τους προθέσεις, προτείνοντάς μου να διεκδικήσω τη θέση του Περιφερειάρχη"
"Πολίτες από όλους τους χώρους, αυτοδιοικητικοί, συνδικαλιστές, αγρότες, επιχειρηματίες, δημόσιοι λειτουργοί και κυρίως νέοι – συνομήλικοί μου – με προτρέψανε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μεγαλύτερη κλίμακα.
Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ήταν εύκολη απόφαση" είπε ο Κ. Μπακογιάννης και συνέχισε:
"...με όρεξη για πολλή και σκληρή δουλειά, θα ήθελα, αφού σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά, να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα όσων με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους –και από τους πέντε νομούς- και να διεκδικήσω τη θέση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.
Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μήνες μέχρι τις εκλογές. Χρόνος πολύς αλλά και λίγος. Στόχος μου είναι να θέσω τις βάσεις, γερά θεμέλια για την επόμενη ημέρα". 

Η δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και όχι μόνον, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Γιαννοπουλος με συνέντευξή του στην εφημερίδα Η Ωρα της Φωκίδας.
Δεν αποφάσισα εγώ να κατεβώ απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

Η οικογένεια Μητσοτάκη αποφάσισε να κατεβεί απέναντί μου.
Η κα Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ.Κώστας Μπακογιάννης με δηλώσεις του πριν από μήνες είχαν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητάς μου», δηλώνει φανερά ενοχλημένος ο κ. Γιαννόπουλος.
«Έχω συνηθίσει να παλεύω.

Όσοι αρθρογραφούν και αγωνίζονται να πείσουν ότι θα κάνω πίσω για να προχωρήσει ο εκλεκτός υιός της κ. Μπακογιάννη, απλώς χάνουν το χρόνο τους.
Τους πληροφορώ για μια ακόμη φορά ότι δεν θα κάνω πίσω.
Ας το ξέρουν για να μη χαλάνε τσάμπα μελάνι ή όποια άλλα μέσα έχουν στη διάθεσή τους» διευκρίνισε.
Σχετικά με την επιλογή της ΝΔ να μην στηρίξει την υποψηφιότητά του, ο κ. Γαννόπουλος τόνισε ότι λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και ενώ είχε ήδη απευθύνει την πρόσκληση στα μέσα ενημέρωσης, δέχτηκε ένα τηλέφωνο από τον κ. Κώστα Μπούρα, στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά, ο οποίος του ζήτησε να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση και να περιμένει να ανακοινώσει το κόμμα την υποψηφιότητά του.

«Απάντησα ότι θα ανακοινώσω και τους είπα να αποφασίσουν τι θα κάνουν.
Έκτοτε δεν είχαμε άλλη επικοινωνία», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
Υποστήριξε δε, ότι δεν τον πειράζει που δεν τον επέλεξαν και δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο κόσμος.
«Τώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά με όλα αυτά τα μέτρα, εμάς μόνο αυτό μας ενδιαφέρει.
Οι πολίτες είναι το μοναδικό μας όπλο»,δήλωσε.
Εξήγησε ότι έρχεται σε επαφή με όλους ανεξάρτητα που ανήκουν και τόνισε ότι θα επιδιώξει ο συνδυασμός του να έχει εκπροσώπηση από όλα τα κόμματα.
Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο να του χρεωθεί η ήττα του επίσημου υποψηφίου, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει.

«Δε με νοιάζει τι λένε ή τι θα πουν οι κακόβουλοι.
Στόχος μας είναι να πάρουμε την περιφέρεια για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας.
Ένα πρόγραμμα λιτό και υλοποιήσιμο και όχι βερμπαλιστικό και ανεδαφικό.
Η παρουσία μου σήμερα εδώ έχει στόχο να ενημερωθώ από τους θεσμικούς φορείς για το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε με το καλλικρατικό μοντέλο.
Θα δούμε ποιες είναι οι αστοχίες, τι δεν έγινε, ποιες είναι οι γέφυρες για να μπορέσουμε με τους συνεργάτες μου να δημιουργήσουμε το πρόγραμμά μας» τόνισε.
Τέλος απαντώντας στην ερώτηση γιατί να τον ψηφίσει ο πολίτης αυτόν και όχι τον κομματικό υποψήφιο της ΝΔ,τόνισε ότι δε σκοπεύει να απολογηθεί για όλες της επιλογές ή τα ενδεχόμενα σφάλματα της ΝΔ.

«Το γεγονός ότι έχω μια κομματική ταυτότητα δείχνει ότι δεν έχω κατεβεί από το διάστημα.
Οι πολίτες θέλω να με κρίνουν για αυτό που είμαι και την πορεία που έχω.
Να με κρίνουν για την υπουργική, τη βουλευτική μου πορεία και για τις δημόσιες θέσεις που διατυπώνω και υπηρετώ», κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA