Κύμη: Η Ναταλία Γερμανού τρέλανε τους Κουμιώτες! Βούλιαξε το Λιμάνι ο Γυμναστικός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύμη: Η Ναταλία Γερμανού τρέλανε τους Κουμιώτες! Βούλιαξε το Λιμάνι ο Γυμναστικός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τεράστια επιτυχία είχε το party που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης το Σάββατο στο Λιμάνι Καφέ, καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο.
Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου μαζί με την Ναταλία Γερμανού.
Αυτή ήταν μια ακόμα απόδειξη του ισχυρού δεσμού που έχει αναπτύξει η ομάδα με τον κόσμο της περιοχής, ο οποίος την έχει αγκαλιάσει και την στηρίζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου από τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Θεοδώρου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρευρισκομένους, καθώς και πολλές επιτυχίες στον Γυμναστικό.
Στην συνέχεια περάσαμε στο κυρίως μέρος της βραδιάς, που ήταν το να διασκεδάσει η ομάδα μαζί με τον κόσμο της. Χρέη d.j θα εκτελούσε και η Ναταλία Γερμανού.
Πραγματικά, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γυμναστικού και έδωσε βροντερό και ενθουσιώδες παρών στην εκδήλωση.
Το Λιμάνι Καφέ γέμισε ασφυκτικά και το κέφι κράτησε μέχρι το πρωί.
Οι άνθρωποι της ομάδας και ειδικά ο πρόεδρος της ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία και την στήριξη του κόσμου της περιοχής και υποσχέθηκαν ότι θα ακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις στο μέλλον.
Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής Σωτήρης Τσιριμώκος, αφού μέσα στο κομμάτι του βρισκόταν το φλουρί.
Να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα, διοίκηση, παίκτες και προπονητής, με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.
Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση μας στο «Limani Cafe», καθώς και τους ιδιοκτήτες του χώρου Χρήστο και Πέτρο Μπασινά.
Δείτε την ανακοίνωση:
"Επιδίωξη μας ήταν να γιορτάσουμε την επιτυχημένη πορεία του Γυμναστικού και να ανταποδώσουμε στον κόσμο της περιοχής την αγάπη και την στήριξη που μας έχει δείξει.
Οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν για μια ακόμα φορά στο κάλεσμα μας και βρέθηκαν στο πλευρό μας κατακλύζοντας κυριολεκτικά όλο το μαγαζί.
Είναι πρωτόγνωρο και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό για εμάς το πόσο έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης από την πρώτη στιγμή που τον δημιουργήσαμε.
Το εγχείρημα μας να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται είναι εξαιρετικά δύσκολο και κοπιώδες, αλλά η στήριξη του κόσμου είναι ο καλύτερος σύμμαχος για το πετύχουμε.
Για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στέκονται δίπλα μας και υποσχόμαστε να σας το ανταποδίδουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ!" 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA