Κάρυστος: Ζητούσαν ...λύτρα από πλανόδιο πωλητή για να επιστρέψουν τα κλοπιμαία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κάρυστος: Ζητούσαν ...λύτρα από πλανόδιο πωλητή για να επιστρέψουν τα κλοπιμαία!

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ληστεία και εκβίαση σε βάρος πλανόδιου μικροπωλητή στην Κάρυστο.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (15/3) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας ΟΠΚΕ Εύβοιας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
Δράστες είναι τρεις κάτοικοι της περιχοής και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 20 ετών, καθώς και μία 38χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και εκβίασης κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, η 38χρονη και ο 20χρονος, προσποιούμενοι τους πελάτες, προσέγγισαν 28χρονο πλανόδιο μικροπωλητή και με την απειλή πέτρας που κρατούσε ο 20χρονος, αφαίρεσαν από τον 28χρονο τα έγγραφα κυκλοφορίας του οχήματός του, το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, ένα βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης και άλλα προσωπικά του έγγραφα και τράπηκαν πεζή σε φυγή.
Ο 28χρονος κατήγγειλε το περιστατικό της σε βάρος του ληστείας στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ αργότερα το απόγευμα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του η 38χρονη, η οποία ζήτησε την καταβολή του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ, προκειμένου να του επιστραφούν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα έγγραφά του.
Σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ σε περιοχή της Καρύστου, όπου ο 44χρονος διατηρεί ποιμνιοστάσιο, ο 28χρονος παρέδωσε στους τρεις δράστες το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και παρέλαβε τα έγγραφά του, ενώ αμέσως μετά αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά το σημείο συνάντησης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA