Νέα λουκέτα στα φαρμακεία! Κλειστά Παρασκευή και Δευτέρα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Νέα λουκέτα στα φαρμακεία! Κλειστά Παρασκευή και Δευτέρα!

Σε νέο 48ωρο λουκέτο προχωρούν οι φαρμακοποιοί, με δεδομένο ότι η τρόικα επιμένει στην προώθηση σκληρών μέτρων για τον κλάδο.
Στο μεταξύ, σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με τον Άδωνι Γεωργιάδη επιβεβαίωσαν ότι ..συμφωνούν.
Σύμφωνα με το iatropedia, σε δύο 24ωρες απεργίες την Παρασκευή 14 Μαρτίου και τη Δευτέρα 17 Μαρτίου προχωρούν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας μετά από ομόφωνη απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Ο κλάδος με τα λουκέτα επιχειρεί να ανατρέψει τις προθέσεις της τρόικας για μείωση του ποσοστού κέρδους, διάθεση των μη συνταγραφούμενων φαρμάκων στα σούπερ μάρκετ αλλά μεταξύ άλλων και αλλαγή του τρόπου χορήγησης αδειών σε νέα φαρμακεία.
Πρόκειται για τη δεύτερη 48ωρη απεργία του κλάδου καθώς ήδη έχει υπάρξει ένα διήμερο λουκέτο.
Ο κλάδος επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι δεν έχει διαφωνίες με τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τη διάθεση φαρμάκων, διαφωνία που εστιάζεται στις απόψεις της τρόικας.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ...συμφωνούν και το μόνο πρόσκομμα παραμένουν οι δανειστές μας που επιμένουν σε άμεσες αλλαγές τόσο για τα μη συνταγραφούμενα φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ) όσο και για το ποσοστό κέρδους του κλάδου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA