Εκλογές 2014: Ο Γιώργος Κελαϊδίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εκλογές 2014: Ο Γιώργος Κελαϊδίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος!

Ο Γιώργος Κελαϊδίτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό "Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας" του Κώστα Μπακογιάννη, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, τον Φάνη Σπανό.
 
Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Σας προσκαλώ μέσα από αυτό το σύντομο μήνυμα να μου δώσετε τη δυνατότητα με τη ψήφο σας στις 18 Μαϊου να συμμετάσχω ενεργά ως περιφερειακός σύμβουλος στην προσπάθεια του Κώστα Μπακογιάννη και του συνδυασμού μας - Αλλάζουμε - Στην καρδιά της Ελλάδας, να βελτιώσουμε τις τύχες του τόπου μας.
Με εφόδια τη φνώση και εμπειρία μέσα από τις σπουδές μου και τη δραστηριοποίηση στον κτηνοτροφικό κλάδο, αλλά και με πολύ αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους που τον πλασιώνουν, επιθυμώ να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Κώστα Μπακογιάννη να συνθέσουμε ένα νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης φιλικότερο προς τον πολίτη.
Οφείλουμε όλοι στους εαυτούς μας, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε εντονότερα τα τελευταία χρόνια, να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να εργαστούμε συλλογικά με έμφαση σε νέους ανθρώπους, νέα νοοτροπία, νέες ιδέες και πρακτικές.

Γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1978, γιος της πολύτεκνης οικογένειας του Δημήτρη και της Σοφίας Κελαϊδίτη, μεγάλωσα στην πόλη από την οποία κατάγομαι τη Νέα Αρτάκη.
Ολοκλήρωσα  το 1999 τις σπουδές μου στη Βοστώνη, ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο Boston University με αντικείμενο τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSBA).
Από το 2000, δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την καθετοποιημένη παραγωγή κρέατος χοιρινού και κοτόπουλου.
Είμαι παντρεμένος με τη Συμβολαιογράφο Χρύσα Καραμιχαήλ και έχουμε δύο κόρες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA