Κύμη: "Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου με έδιωξε από το γήπεδο" - Δείτε τι λέει ο δημοσιογράφος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κύμη: "Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου με έδιωξε από το γήπεδο" - Δείτε τι λέει ο δημοσιογράφος!

Όπως καταγγέλλει, ο διαχειριστής του kimanews Λουκάς Παππάς, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Θεοδώρου, τον έδιωξε από το γήπεδο «Νίκος Μαρίνος» λόγω της κόντρας που έχει ο τελευταίος με τον δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά..
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον κ.Θωμά, Λουκά Παππά, το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2013, όταν είχε πάει να καλύψει τον αγώνα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης στο κλειστό «Νίκος Μαρίνος» και από τότε δεν έχει ξαναπατήσει στο γήπεδο.
 

"Προς μεγάλη μου έκπληξη και ενώ ετοιμαζόμουν να καλύψω δημοσιογραφικά το παιχνίδι, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θεοδώρου μου ζήτησε να αποχωρήσω από το χώρο, γιατί όπως είπε, δεν ήθελε να κάθομαι στο χώρο του γηπέδου..., ενώ δίπλα στον κ.Θεοδώρου βρίσκοταν εκείνη την στιγμή οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουτσελίνης (evianews) και Έφη Ντίνη, όπου μεταξύ τους έχουν, όπως ξέρετε τις καλύτερες σχέσεις... 
Ο κ. Θεοδώρου με έδιωξε, επειδή συνεργάζομαι χρόνια με τον κ.Θωμά, με τον οποίο έχει πολιτική κόντρα... Δυστυχώς έχει μπλέξει την πολιτική με τον αθλητισμό..
Εγώ αμέσως αποχώρησα από το γήπεδο, γιατί μια τέτοια απόφαση με πρόσβαλε προσωπικά και από τότε δεν έχω ξαναπατήσει στο γήπεδο, για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης.", είπε στο eviazoom, ο Λουκάς Παππάς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Μπουραντά, ενώ ο Λουκάς Παππάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA