Οι παραγγελίες στο ουζερί του Χαράλαμπου Τσαγκάρη και Κατερίνας Γιαλλίδη, πήραν φωτιά και τα τραπέζια γέμισαν με θαλασσινές νοστιμιές, νηστίσιμα και ουζάκι.
"Είναι δυνατόν να έρθεις σε αυτό το ουζερί και να μην μείνεις ευχαριστημένος;" τόνισαν οι χορτάτοι πελάτες φεύγοντας.
Όπως άλλωστε συμβαίνει χρόνια τώρα, το Θαλάμι προετοιμάστηκε κατάλληλα για την Μεγάλη Εβδομάδα, αποτελώντας την πιο πειστική πρό(σ)κληση για ιδανικό φαγητό.
Παράλληλα, οι πελάτες εντυπωσιάστηκαν και με το γεγονός, ότι εκπαιδεύονται στο ουζερί ως σερβιτόροι, νεαρά άτομα, τα οποία πληρώνονται από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.