Ο Χρήστος Παγώνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Χρήστος Παγώνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Στο κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha βρέθηκε σήμεαρα Παρασκευή 20 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Ερωτώμενος από τη δημοσιογράφο για το πρόγραμμα του στην πόλη της Χαλκίδας δήλωσε: «Έχουμε μία περιοχή που έχει πληγεί από το κύμα της αποβιομηχάνισης και το κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι πως από μια εξωστρέφεια και επενδυτική πολιτική θα αρχίσει ένα πρόγραμμα απασχόλησης για τους ανέργους.
Παράλληλα επιδιώκουμε την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου, την αναπτυξη κοινωνικών δομών για προστασία ανεργων καιτην είσοδο του δήμου στις νέες τεχνολογίες για να μειώσουμε το κόστος. Θέλουμε να απαλλαγούμε από τη σκοτεινιά και τη μιζέρια στην πόλη της Χαλκίδας. Να την αλλάξουμε και να την αναδείξουμε».

Επίσης απηύθυνε και το δικό του μήνυμα στους πολίτες της Χαλκίδας, ενόψει των εκλογών της 25ης Μαΐου λέγοντας: «Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και με τη ψήφο τους να αλλάξουν τη σελίδα στην πόλη της Χαλκίδας μέσω ενός αναπτυξιακού προγράμματος με κύριο γνώμονα τη μείωση της ανεργίας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA