Χαλκίδα: Ο λόγος του Φίλιππου Μακρή είναι συμβόλαιο! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ο λόγος του Φίλιππου Μακρή είναι συμβόλαιο! ΦΩΤΟ

"Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στις 8-2-2014 ως Πρόεδρος της ΔΑΕΠΕΧ,έστειλα δελτίο τύπου προς όλα τα μέσα,αναφέροντας τον προγραμματισμό των έργων που θεώρησα ότι έχουν σημασία και βαρύτητα γιά την πόλη,ξεκινώντας από την πίστα του MOTO CROSS στο Πέι Δοκού,ώστε να καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι στις 29-3-2014,για να φιλοξενήσουμε και να πραγματοποιηθούν στην πόλη μας οι πρώτοι Πανελλαδικοί αγώνες στη Χαλκίδα,όπως και έγινε,σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
Δεύτερη προτεραιότητα ήταν η πλατεία πάρκινκ Αγοράς,όπου εκεί έγιναν έργα ουσίας,όπως αντικατάσταση φθαρμένων σκαλοπατιών με εξ' ολοκλήρου καινούριες σκάλες και κατασκευή διαδρόμου στο χώρο που υπάρχει ο αρχαίος Μακεδονικός Τάφος.
Σε όλο το χώρο της πλατείας υπάρχει πλέον πλούσιος φωτισμός,καλλωπισμός του χώρου με κλάδεμα των δέντρων και προσθήκη φυτών στα άδεια παρτέρια,δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα γειτονικά καταστήματα εστίασης να ενδιαφερθούν για τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία,με αποτέλεσμα να ξαναγίνει ο χώρος προσβάσιμος κι ελκυστικός για τους συμπολίτες μας.
Επίσης, ο ανεπαρκής φωτισμός που υπήρχε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, έγινε πλούσιος,δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να απολαμβάνουν με ασφάλεια το χώρο της πλατείας.
Αυτός ο σημαντικός παράγοντας συνέβαλλε στο να υπάρξει επιπλέον ενδιαφέρον κι από άλλα καταστήματα εστίασης για τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία.
Με αυτόν τον τρόπο, και οι δύο κεντρικές πλατείες της πόλης μας αναζωογονήθηκαν και νοικοκυρεύτηκαν.
Τα έργα βέβαια συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές,μέχρι την ολοκλήρωσή τους,κατά τη διάρκεια της θητείας μου."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA