Χαλκίδα: Χειροπέδες ξανά στον 56χρονο επιχειρηματία που διατηρούσε και δεύτερο λούνα παρκ χωρίς άδεια λειτουργίας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Χειροπέδες ξανά στον 56χρονο επιχειρηματία που διατηρούσε και δεύτερο λούνα παρκ χωρίς άδεια λειτουργίας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν έβαλε μυαλό ο 56χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης ψυχαγωγικών παιχνιδιών στην Χαλκίδα - Ξανασυνελήφθη για δεύτερο παράνομο λούνα παρκ, που λειτουργούσε και αυτό χωρίς άδεια στο κέντρο της πόλης.
Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ξανά ο 56χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος πριν 10 ημέρες, είχε συλληφθεί από άνδρες του Λιμενικού για το ίδιο αδίκημα, μετά από έλεγχο που είχε πραγματοποιηθεί στο παραλιακό λούνα παρκ που διατηρούσε, όπου διαπιστώθηκε οτι δεν είχε άδεια λειτουργίας και άδεια παραχώρησης, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 16 μήνες φυλάκιση από το τριμελές πρωτοδικείο Χαλκίδας.
Παρ΄ολα αυτά και ενώ στο παραλιακό λούνα παρκ έχει μπει λουκέτο, ο 56χρονος συνέχισε να παρανομεί και στο δεύτερο λούνα παρκ που διατηρεί χρόνια στην πλατεία αγοράς, στην Χαλκίδα, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδειας ίδρυσης και άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να συλληφθεί ξανά και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, όπου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.
Αρμόδιος για την άδεια του συγκεκριμένου λούνα παρκ είναι ο Δήμος Χαλκιδέων και όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι στο eviazoom, είχε ζητηθεί από τον 56χρονο να αποχωρήσει η επιχείρηση του από το σημείο, καθώς δεν έχει τις απαιτούμενα έγγραφα, αλλά εκείνος συνέχιζε να παρανομεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA