Ο "τουρίστας" Σίμος Κεδίκογλου στο νοσοκομείο Χαλκίδας! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο "τουρίστας" Σίμος Κεδίκογλου στο νοσοκομείο Χαλκίδας! ΦΩΤΟ

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χαλκίδας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη διοίκηση και τα στελέχη του ιδρύματος...
Συγκεκριμένα, επισημάνθηκαν τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, όπως: η έλλειψη ιατρικού και λοιπού προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων, τα κενά στις εφημερίες που υποχρεώνουν προσωρινές μετακινήσεις μέχρι την κάλυψή τους, χωρίς να αναστέλλεται η καθημερινή λειτουργία των ιατρείων στα Κέντρα Υγείας και η ανάγκη στελέχωσης του Νοσοκομείου με 4 επικουρικούς γιατρούς (παιδίατρο, καρδιολόγο, χειρουργό, ορθοπεδικό), λόγω της έλλειψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού, αλλά και της αύξησης του πληθυσμού τους καλοκαιρινούς μήνες. Ενδεικτικά να σημειωθεί, ότι το Νοσοκομείο Χαλκίδας καλύπτει υγειονομικά τις ανάγκες και άλλων περιοχών όπως είναι η Αυλώνα, του Καπανδρίτι, το Σχηματάρι και η Θήβα. 

Ένα ακόμα ζήτημα, που έθεσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας και συμφώνησε άμεσα ο βουλευτής, είναι αυτό της μεταστέγασης του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ σε άλλο πιο λειτουργικό χώρο - εκτός του κέντρου τη πόλης - και η αξιοποίησης του κτηρίου πρώην ΠΙΚΠΑ σαν «Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου» ή για πολλαπλές χρήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν στη σύσταση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, στην Πιστοποίηση Μονάδας Εμφραγμάτων, Καρδιολογικής Κλινικής και Μονάδας Μετεγχειρουργικής Φροντίδας Αναισθησιολογικού Τμήματος, όπως και προβλήματα χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA