Χαλκίδα: Παραδόθηκε ο Αλβανός που μαχαίρωσε τους δύο πελάτες στο στριπτιτζάδικο! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Παραδόθηκε ο Αλβανός που μαχαίρωσε τους δύο πελάτες στο στριπτιτζάδικο! ΦΩΤΟ


Ο 48χρονος Αλβανός παρουσιάσθηκε αυτοβούλως χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας...
Συνελήφθη, χθες (8-6-14) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, ένας 48χρονος ομογενής από την Αλβανία, κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Το αιματηρό επεισόδιο, σημειώθηκε χθες στις 1 τα μεσάνυχτα μεταξύ θαμώνων, κατά την διάρκεια του show στο νυχτερινό club Αλφα, όταν μετά από παρεξήγηση και άγριο καυγά, ο 48χρονος Αλβανός έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε τους δύο άνδρες στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.
Οι δύο παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένουν νοσηλευόμενοι.
Ο 48χρονος παρουσιάσθηκε αυτοβούλως χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, για τα αίτια του περιστατικού, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Χύθηκε αίμα σε στριπτιτζάδικο! Αλβανός μαχαίρωσε δύο Έλληνες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA