Νίκος Μίχος: Θέλουν να με φάνε! Θα είμαι ο επόμενος νεκρός - Η άγρια νύχτα με τους δύο κρανοφόρους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νίκος Μίχος: Θέλουν να με φάνε! Θα είμαι ο επόμενος νεκρός - Η άγρια νύχτα με τους δύο κρανοφόρους

Προετοιμασία ενέδρας θανάτου έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη καταγγέλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, ο ένας από τους ελεύθερους βουλευτές της οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος. 
Ο βουλευτής στην αναφορά του περιγράφει ένα εξαιρετικά περίεργο συμβάν που έλαβε χώρα τη νύχτα της 27ης προς 28ης Μάιου, στις 00.30 τα μεσάνυχτα στη διεύθυνση που κατοικεί..

"Μια μηχανή με δύο αναβάτες με πλησίασε στον περίβολο της εισόδου όπου διαμένω στην περιοχή της Πεντέλης. Η μηχανή περίμενε ήδη εκεί και βρισκόταν κρυμμένη πίσω από το τζιπ ενός γείτονα που είναι παρκαρισμένο μονίμως στο ίδιο σημείο, επομένως δεν μπορούσε κανείς να τη διακρίνει από απόσταση.
Ο δρόμος σκοτεινός και έρημος όπως πάντα και γι’ αυτό την άκουσα όταν βρέθηκε ακριβώς από πίσω μου, πριν προλάβω να περάσω την αυλόπορτα.
Και οι 2 φορούσαν κάσκες με διακριτικά που μπόρεσα να περιγράψω(μπουφάν και αθλητικά παπούτσια).

Ο συνοδηγός μου έγνεψε με νόημα με το κεφάλι – και ήταν εκείνη η στιγμή που θεώρησα πώς όλα έχουν τελειώσει. Μετά τα λίγα δευτερόλεπτα της παγωμάρας, παρακολούθησα τη μηχανή να φεύγει, δεν διέθετε ούτε πίσω φως και η πινακίδα της ήταν ξυσμένη ώστε να μην διακρίνονται τα ψηφία. Διένυσα μερικά μέτρα προς το μέρος που έφυγαν, προκειμένου να δω καλύτερα. Σταμάτησαν και με κοίταξαν, αυτή τη φορά και οι 2, πριν φύγουν με ταχύτητα σε άγνωστη κατεύθυνση.
Το γεγονός ήταν τόσο σοβαρό που με έκανε αμέσως να το γνωστοποιήσω τηλεφωνικά, με τα παραπάνω στοιχεία στην Άμεση Δράση. Παρ’ όλα αυτά, ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας, την μεθεπόμενη μέρα, δεν ήξερε τίποτα γιατί δεν είχε ενημερωθεί, αν και θεώρησε το συμβάν ως «πολύ σοβαρό» και ζήτησε αναλυτική αναφορά ."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA