Ξάνθη: Πέθανε νεαρός επειδή έλειπε ο γιατρός που είχε εφημερία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ξάνθη: Πέθανε νεαρός επειδή έλειπε ο γιατρός που είχε εφημερία!

Σάλος από τον θάνατο και τις αποκαλύψεις για το γιατρό του Κέντρου Υγείας Σταυρούπολης, που όπως φαίνεται είχε προϊστορία... στη λούφα - ''Βράζουν'' οι συγγενείς του θύματος...
Στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ παραπέμφθηκε γιατρός του Κέντρου Υγείας Σταυρούπολης, στην ορεινή Ξάνθη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εφημερίδας του απουσίαζε και ένας ασθενής έχασε τη ζωή του.
Συμφωνα με το thrakitoday.com, ο γιατρός βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και έπρεπε να βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της ενεργού εφημερίας στο Κέντρο Υγείας.
Ωστόσο απουσίαζε σε περιστατικό ασθενούς με ισχαιμία μυοκαρδίου με αποτέλεσμα ο έτερος εφημερεύων γιατρός να αποφασίσει τη διακομιδή του ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς ωστόσο συνοδεία ιατρού, όπως προβλέπεται, δεδομένου ότι εν απουσία του εγκαλούμενου ιατρού αδυνατούσε ο ίδιος να εγκαταλείψει το Κέντρο Υγείας προκειμένου να συνοδέψει τον ασθενή.

Δυστυχώς η εξέλιξη για τον ασθενή ήταν τραγική μιας και κατέληξε κατά τη διακομιδή του με το ασθενοφόρο ενώ σε βάρος του ιατρού επιβλήθηκε η ποινή της προσωρινής παύσης ενός έτους από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA