Μπούρτζι: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν για την σχεδιαζόμενη πώληση της παραλίας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μπούρτζι: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν για την σχεδιαζόμενη πώληση της παραλίας!

Στην φωτογραφία βλέπουμε τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεκτρικής Εύβοιας, να διαμαρτύρονται στο Μπούρτζι με σημαίες και πανό, για την σχεδιαζόμενη πώληση της παραλίας στην περιοχή, από την κυβέρνηση. "Σταμάτα να ξεπουλάς και τις παραλίες Βαγγέλη Σαμαρά"

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας διαμαρτυρηθήκαμε την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 στο Μπούρτζι Χαλκίδας ενάντια στην σχεδιαζόμενη πώληση της παραλίας του.
Δηλώσαμε την πλήρη αντίθεση μας ως Κίνημα στην εκποίηση του εθνικού πλούτου χωρίς κανένα σχεδιασμό ανάπτυξης, αλλά μόνο για την εξυπηρέτηση κερδοσκοπικών συμφερόντων και υμετέρων.
Η οικονομική ύφεση που βιώνουμε δε θα αντιμετωπιστεί με πωλήσεις, αλλά με επενδύσεις που θα έχουν ως βάση ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης σε τομείς όπως η ναυτιλία και ο τουρισμός που αποτελούν τη ναυαρχίδα της οικονομίας της Χώρας μας, αλλά και ο πρωτογενής τομέας.
Άλλωστε οι μέχρι τώρα εντεταλμένες ιδιωτικοποιήσεις της Κυβέρνησης, κατά παραγγελία της Τρόικας, δεν φαίνεται να έχουν προσφέρει την παραμικρή οικονομική ανάσα , αφού τα χρήματα απορροφώνται από τη μαύρη τρύπα του χρέους.

Οι πρακτικές ξεπουλήματος των θησαυρών μας από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου δεν θα πρέπει με τίποτα να θεωρούνται ως πρακτικές ανάπτυξης, αλλά ως πλήρης υποταγή σε όσα επιβάλλουν η Τρόικα και τα εγχώρια συμφέροντα.
Οι παραλίες του νησιού μας δεν ανήκουν στην κυβερνητική μειοψηφία, αλλά στους ίδιους τους πολίτες.
Το Μπούρτζι, ο Λιμνιώνας, η Κρύα Βρύση, οι Ροβιές και η παραλία του Αγ. Δημητρίου δεν μπορεί να δοθούν χάρισμα στους δανειστές.
Η Εύβοια πρέπει να αναπτυχθεί αλλά μέσα από ένα εθνικό σχεδιασμό που θα σέβεται και θα προστατεύει την δημόσια περιουσία.
Δεν είμαστε δογματικοί αλλά δεν είμαστε και οπαδοί του «πουλάω αυτά που δεν μου ανήκουν», γιατί οι παραλίες δεν ανήκουν στους κυβερνητικούς βουλευτές της Εύβοιας αλλά στους κατοίκους της και αυτοί ουδέποτε ρωτήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, ως συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Εύβοιας απαιτούμε τη δέσμευση για ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην παραλία και θεωρούμε πως όλοι οι τοπικοί φορείς θα πρέπει να λάβουν θέση, καθώς αυτού του είδους οι πολιτικές που βασίζονται στο νόμο του ισχυρού και στο δίκαιο των επιμέρους συμφερόντων, μας οδηγούν στη άνευ όρων εθνική υποταγή και όχι στην πολυπόθητη ανάπτυξη.
Εμείς θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε ενεργά την αντίθεση μας και καλούμε τους πολίτες να πράξουν το ίδιο."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA