Τριάρα στην Επισκοπή ο Ηρακλής Ψαχνών! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τριάρα στην Επισκοπή ο Ηρακλής Ψαχνών!

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Αυγούστου στα Ψαχνά ο Ηρακλής επικράτησε με 3-1 της Επισκοπής...
Μόλις στο 8’ ο Ράντι εκμεταλλεύτηκε λάθος έξω από την περιοχή του Αναγνωστόπουλου και σέρβιρε στον Νάκα, που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Ποσίνκοβιτς στο 25’, σε μια φάση που επίσης ξεκίνησε από λάθος μεταβίβαση μερικά μέτρα έξω από την περιοχή της Επισκοπής.
Το κακό, μάλιστα, τρίτωσε στο 32’, καθώς έπειτα από νέο παιδικό λάθος ο Ποσίνκοβιτς τιμώρησε για δεύτερη φορά την κρητική ομάδα, γράφοντας το 3-0.

Στο β’ μέρος η εικόνα ήταν ανάλογη, με τη διαφορά πως οι Ρεθυμνιώτες έδειξαν μεγαλύτερη σοβαρότητα, απέφυγαν τα αβίαστα λάθη και στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με εύστοχο πέναλτι του Πετράκου (το κέρδισε ο Βελονάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Αγγελόπουλος, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Κοτίτσας, Γεωργόπουλος, Νάκας, Φλίγκος, Ράντι, Ποσίνκοβιτς.
Έπαιξαν και οι: Μανιάτης, Λόμπα, Μεντί, Ρόγκας, Πολίτης, Γεωργόπουλος, Κόσουτιτς, Σικαλιάς, Χατζηστάμου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Αναγνωστόπουλος, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Ράντοβιτς, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νίκολας, Δουμάνης.
Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Νικηφόρος, Τζανάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Σουλεϊμάν, Βελονάκης, Πετράκος, Σπανός, Κασσέτης (υπό δοκιμήν), Νικόλτσης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA