Παγκόσμιο σοκ: Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τέταρτο όμηρο! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Παγκόσμιο σοκ: Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τέταρτο όμηρο! ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμιο σοκ: Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τέταρτο όμηρο! ΒΙΝΤΕΟΠρόκειται για το τέταρτο θύμα των τζιχαντιστών ένας βρετανός όμηρος, ο 47χρονος Άλαν Χένινγκ - Το βίντεο καταλήγει με τον αντάρτη να απειλεί άλλον έναν όμηρο αμερικανικής καταγωγής
Άλλο ένα βίντεο που σκορπάει οργή και αγανάκτηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνονται οι αδίστακτοι τζιχαντιστές να αποκεφαλίζουν ένα βρετανό όμηρο, τον 47χρονο Άλαν Χένινγκ.  
Παγκόσμιο σοκ: Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τέταρτο όμηρο! ΒΙΝΤΕΟ
Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αλλά σε αυτό που δημοσίευσε η ISIS φαίνεται ο τζιχαντιστής εκτελεστής να απειλεί και έναν αμερικανό όμηρο που έχουν στα χέρια τους.
Στο βίντεο ο Άλαν Χένινγκ φαίνεται να λέει πως εξαιτίας της απόφασης του βρετανικού κοινοβουλίου να επιτεθεί στο ισλαμικό κράτος, ο ίδιος ως βρετανός θα πληρώσερι το τίμημα για αυτή την απόφαση.

 
Απευθυνόμενος ο δήμιος στον Μπάρακ Ομπάμα, λέει χαρακτηριστικά πως "εσύ άρχισες τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, οπότε είναι δίκαιο το επόμενο χτύπημά μας να είναι σε έναν δικό σου άνθρωπο".
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA